More

  8Bitdo’s SN30 Pro+ controller zakt naar $40 voor alleen vandaag |

  8Bitdo-controllers bedragen enkele van onze favorieten dankzij hoen charmante ontwerpen daarbovenop betaalbare lauweren. Wij noemden ene van de nieuwste, den SN30 Voor+, een nagenoeg perfecte Nintendo Switch-controller en nu kun jij dat accessoire snijwond den liefste eerbewijs totdat alhoewel toe krijgen. Den SN30 Voor+ bestaat vandaag gezakt totdat $ 40 indien ene Lightning Deal op Amazon, wat betekent dat jij vanaf het moment van schrijven circa zes ogenblik hebt wegens hem gedurende pakken voordat de eerbewijs teruggaat naar $ 50. Deze is dezelfde overeenkomst die wij leeg Black Friday bezitten waargenomen, dus mits je ie gemist hebt, heb gij heden nog ene mogelijkheid voort ie erbij krijgen.

  Afname 8Bitdo SN30 Voor+ belang Amazon – $ 40

  Den SN30 Pro+ zou hen vertrouwd voorkomen die van de SNES hield. Het bezit ene analoog ontwerp indien de controller van die console met een D-dreef, rondje A-, B-, X- en Y-knoppen daarbovenop start- plus selectieknoppen te het midden. Nochtans hij eigendom alsmede handvatten boterham ene betere ergonomie, analoge sticks daarbovenop nog dubbel schakelaars. Hij bestaan terdege gebouwd plus licht van gewicht, waardoor gij hem gemakkelijk hierbinnen een aktetas kunt stilhouden plus meenemen indien je onderweg ingesloten jij Switch wilt performen. Alreeds aantal mensen hem ingesloten de Nintendo-console willen benutten, bestaat de SN30 Voor+ mede verenigbaar inclusief laptop, macOS, Android, Steam daarbovenop Raspberry Pi.

  We vonden noch schattig dat den SN30 Voor+ nog huis juist comfortabeler dan Nintendo’s inherent Switch Pro Controller, maar heeft mee ie extra meevaller van ene verwijderbare batterij. Het gaat circa 20 moment eveneens bovenop eentje enkele lading, niettemin te ene mum van tijd kun je dat pakket afzonderen daarbovenop binnenshuis gelegenheid daarover vervangen voort AA-batterijen. Dat komt inderdaad van legitimatiebewijs op lange ontvluchten, kampeertrips plus andere situaties waarin je even niet kunt opladen. We pretenderen ie honingdrank leeg eerbewijs dat je ingesloten den 8BitDo Ultimate Software de controller ene beetje overigens kunt personaliseren om schakelaars weer toe onder wijzen plus aangepaste profielen erbij maakt.

  De weinige problemen diegene we hadden omsingeld den SN30 Pro+ waren het ietwat vervelende synchronisatieproces inbegrepen de Switch ( maar gelukkig hoornschoen jij dat niettemin één keer onder doen), het verzuimen van een koptelefoonaansluiting plus het ontbreken van bijstand sneetje iOS, Xbox daarbovenop PlayStation. Als gij echter leeg zoek bent naar eentje kousvuller snijwondje de gamer te gij leven, bestaan den SN30 Professional+ moeilijk te verslaan sneetje dit verkoopprijs.

  Volg @Deals doodmoe Twitter snijwondje den nieuwste technische deals en koopadvies .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]