More

  Twitter koopt potentiële Slack-concurrent Quill |

  Gij hebt wellicht nog nimmer gehoord van berichtenservice Quill, niettemin het geworden gepositioneerd mits een app binnenshuis Discord- of Slack-levensstijl boterham teamcommunicatie die minder luidruchtig daarbovenop meer gestructureerd probeerde honingbij geldsommen. Het toneelpodium existentie persoonsbewijs afgelopen sprokkelmaand gelanceerd, nochtans heden eigendom Twitter aangekondigd dat het Quill koopt en dit weekend stopt. Twitter’s technische GM Nick Caldwell kondigde de verplaatsing vanochtend aan, daarbovenop Quill bevestigde het nieuws in eentje blogpost leeg zijn inherent webpagina.

  Opgewonden voort tijdens porties dat we heden @QuillChat verwelkomen doodmoe Twitter! 👋🏿👋🏿🪶🪶

  — Nick Caldwell🔪🧼 (@nickcald) 7 december 2021

  Het waarheid dat ie deze weekend wordt gesloten, bestaat een verbluffend snelle omwenteling; Quill biedt details be het doen van gegevens, schlemiel elk team dat ie tweedehands plausibel zo snel bestaanbaar wens doen. (Zijde moeten tevens eentje nieuwe berichtenservice afzoeken door met tempo tijdens toepassen.) 

  De app had zich factureren indien ‘berichten snijwondje mensen diegene zichzelf concentreren’, daarbovenop het zijn niet verstaanbaar hoe die taak zou verlopen. berechten als portie van Twitter. Caldwell zei dat het doelwit was onderbrak ie Quill-team honingbij assisteren “berichtentools zoals DM’s ene nuttiger plus expressievere methode te maakt waarop mensen gesprekken kunnen voeren”. De mogelijkheid zijn vitaal dat deze meer ene acqui-hire-situatie bestaan, waarin Twitter ie Quill-team wilde permitteren functioneren aan de bestaande producten van Twitter. Waargenomen de doorgang waarmee Quill worden afgesloten, existentie het relaxed verhelderend dat Twitter er geen gewichtigheid bij bezittingen middelen voltooid erop schenken aan dat bestaande product.

  Het is de tweede grote overname die Twitter de afgelopen maand eigendom gedaan – halverwege -November aankoop Twitter Threader, eentje populaire sleutel die tweets van tweets samenvoegde tot ene gemakkelijker leesbaar grootte. Net indien de Quill-acquisitie, heeft Twitter niet tal oer verspild inclusief ie afsluiten van Threader – den app zou bovenop 15 december wijken. (Het eigendom te ieder geval ene langer levensduur dan Quill.) Threader zullen naar prognose werd opgenomen binnenshuis de Twitter Blue-abonnementsservice; wij zullen moet aanschouwen of eentje eindje van Quill’s erfgoed aangezien mede terechtkomt.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]