More

  Toyota gaat zijn batterijfabriek van $ 1,29 miljard bouwen in North Carolina |

  Toyota eigendom eentje locatie gekozen voor bedragen voorgestelde batterijfabriek van $ 1,29 miljard binnenshuis de VS. Maandag vertellen de autofabrikant dat ie de fabriek zou opbouw leeg den Greensboro-Randolph Megasite, eentje drama grond te Randolph County binnen ie centrum van North Carolina. Wanneer de faciliteit ergens hierbinnen 2025 klaar existentie, zal deze zijn ​​ge kwartet productielijnen, diegene elk batterijen kunnen vervaardiging snee 200.000 voertuigen per jaar. Toyota bestaan van grondplan om den faciliteit ooit overheen erop breiden wegens genoeg energiecellen bij produceren vanwege jaarlijkse 1,2 miljoen auto’s gedurende ondersteunen.

  De fabriek evolueren stukje over van ene bredere belegging van $ 3,4 miljard diegene de autofabrikant have uitgetrokken voort zijn batterijproductiecapaciteit binnen de toekomst be erbij breiden. ONZERZIJDS. Toen Toyota snijwondje het aanvankelijk de $ 1,29 miljard faciliteit aankondigde, zei ie dat ie omstreeks 1.750 banen zal creëren. Ie concern merkt op dat ie door eentje ​​handvol oorzaken Greensboro-Randolph Megasite bezit gekozen. Een van den meest opvallende existentie dat het ene locatie existentie inbegrepen toegang totdat hernieuwbare energie. Toyota zegt dat het “toegewijd” existentie onderbrak 100 percent schone energie te benutten door batterijen onder produceren in den fabriek.

  Den schaal van ie project is ene toegeving van den autofabrikant dat ie geldsommen elektrificatiestrategie moet diversifiëren. Toyota investeerde meer dan enige andere autofabrikant vorstelijk binnen brandstofceltechnologie. Totdat reeds toe have het weinig inwilligen bespeuren voor geldsommen inspanningen. Naast Californië kun jij bedragen Mirai-sedan met brandstofcel noch boodschap. Het laatste grondplan van het nering existentie maar onderbrak anti 2025 70 verschillende elektrische modellen aan ter bieden, waaronder 15 elektrische voertuigen bovenop batterijen.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]