More

  The Morning After: De nieuwste Unreal Engine-demo is ‘The Matrix Awakens’ |

  Dat bestaan eentje digitale Keanu daarbovenop, goed, de interactieve demo van Epic Games dicht aan gewichtigheid de speelfilm van The Matrix Resurrections die zometeen deze maand uitkomt. Leeg 9 december zou The Matrix Awakens vacant geldsommen op gij PlayStation 5 of Xbox Reeksen X/S-console vooraf aan zijn debuut via The Spel Awards.

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%Epic Games

  Ie lijkt een gelikte technische demo tijdens bedragen van Unreal Engine 5, diegene laat aanschouwen waartoe de engine van de aankomende mensenleven in staat existentie, omsingeld wat hulp van Neo et ofschoon. Boterham de meesten bestaan deze de eerste mogelijkheid wegens UE5 in daad bij observeren. Epic gaf halverwege vorig jaar een preview van de engine met ene verbluffende PS5-demo, maar existentie sindsdien hoofdzakelijk stilzwijgend geweest. De Game Awards, aanstaande donderdag, klinkt als een ja seconde om tijdens pralen.

  — Mat Smith

  Samsung’s figuurlijk opschudding

  < h3>Het tegoed hoewel bedragen CEO’s vervangen.

  Samsung have bedragen mobiele activiteiten, den grootste geldmaker van het onderneming, samengevoegd inbegrepen zijn deelsoort consumentenelektronica te ene ingrijpende herstructurering die bedoeld bestaat onderbrak “ie concurrentievermogen van het onderneming onder bekrachtigen .” Den techgigant heeft honingdrank hoewel geldsommen CEO’s vervangen plus velen voort elkaar geschud.

  Welp-Hee Han, opperhoofd van de tv-autopsie, existentie benoemd totdat vice-voorzitter plus co-CEO van het pas gefuseerde mobiele daarbovenop consumentenbedrijf. elektronica divisies.

  Han heeft akelig verluidt geen ervaring leeg het landstreek van mobiel, echter Samsung dankt hem dat hij een sleutelrol eigendom gespeeld in het handelsbedrijf dat den afgelopen 15 klas de wereldwijde televisie-verkoop domineerde.

  Lees trouwens.

  Den SEC onderzoekt Tesla af defecte zonnepanelen

  Het onderzoek komt door be eentje beklacht van ene klokkenluider voltooid 2019.

  De Amerikaanse Securities and Exchange Commission onderzoekt Tesla nadat eentje klokkenluiderklacht had ingediend dat ie handelsbedrijf een aantal veiligheidsrisico’s binnenshuis zwachteling inbegrepen zijn zonnepanelen doodmoe het dak noch openbaar had geproduceerd. Volgens een rapport van Reuters erkende het schrijftafel ie research binnenshuis eentje eis voort ongebondenheid van info voort Steven Henkes (hierboven afgebeeld), eentje voormalige Tesla-medewerker.

  Het research volgt doodmoe meerdere jaren van meldingen van veiligheidsproblemen ingesloten De zonnepanelen van Tesla. Te 2019 klaagde Walmart ie handelsbedrijf aan nadat de zonnepanelen tot zeven winkelbranden hadden geleid. Ondertussen den duo bedrijven zich uiteindelijk vestigden, beweerde den detailhandelaar destijds dat Tesla regelmatig inspecteurs stuurde diegene “geen basisopleiding plus bekende van zonne-energie hadden”. >

  Lees overigens.

  Concept bovenop waterstof aangedreven vliegtuig zou de halve bodem rond kunnen vlinderen ongeacht erbij tanken

  Niettemin de hoofdwoord bestaan voorlopig concept.

  Ie FlyZero-ongelijkheid, geleid vanwege t Het Aerospace Technology Institute en gefinancierd ingevolge de Britse regering, arriveren inclusief eentje concept voor eentje middelgroot vliegtuig op vloeibare waterstof.

  Het FlyZero-ongelijkheid zijn van plattegrond onderbrak aanvang volgend jaar meer gedetailleerde bevindingen bij uitgeven.

  Lees trouwens.

  Instagram lanceert Take a Pauze plus andere veiligheidsfuncties boterham tieners

  Netjes op oer snijwondje den verklaring van Adam Mosseri in den Senaat.

  Instagram heeft ene aantal nieuwe plus experimentele vrijmaken gelanceerd diegene bedoeld bedragen voort bedragen app tijdens produceren ene veiligere plaats voor tieners hierbinnen den visite naar den getuigenis van Adam Mosseri, opperhoofd van de senaat van Instagram. De voordien aangekondigde Take a Pauze-functie bestaan hoewel gelanceerd in de VS, ie VK, Canada plus Australië. Mits een gebruiker, omsingeld name tieners, eentje lange tijd ingevolge Instagram scrolt, zullen de app hem vragen ene break te nuttigen en herinneringen sneetje de toekomst in gedurende gesteld.

  Binnenshuis maart wordt Instagram gelanceerd tools boterham ouders daarbovenop voogden ingevolge zijkant eentje manier gedurende geven om ter aanstaren hoeveel tijd hun broedsel aan de app besteden plus voort tijdslimieten binnen gedurende pretenderen.

  Adam Mosseri zullen deze slap getuigen als eindje van ene reeks hoorzittingen af het online blinderen van broed. Instagram plus Facebook kwamen den afgelopen maanden honingbij vuur ter lagen nadat klokkenluider Frances Haugen ie Samanscholing vertelde voltooid het effect van sociale net doodmoe tieners op poot van Meta’s inherent onderzoek. Haugen onthulde dat “bovenop betrokkenheid gebaseerde ranking op Instagram kinderen hierbinnen zeer korte tijd schenkkan leiden van zeer onschuldige onderdrukken naar gezonde recepten… akelig anorexia-bevorderende inhoud.”

  Ga wegens inbegrepen lezen.

   

  De grootste nieuwsberichten die jij mogelijk hebt gemist

  William Shatners ruimtereis wordt eentje Amazon-documentaire

  Toshiba’s vlaggenschip Fire TELEVISIETOESTEL have handsfree Alexa

  Firefox 95 verbetert den dekking van den browser tegenstrijdig kwaadaardige code

  DoorDash-tests Boodschappenbezorging van 15 minuten binnenshuis New York City

  Google Pixel-update leveren tijdbesparende verbeteringen bovenop nieuwe en 65-plusser modellen

  YouTube zegt dat de meeste betwiste auteursrechtclaims in het voordeel van de uploader bedragen opgelost

  .

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]