More

  Tesla’s in-dash videogames kunnen zelfs tijdens het rijden worden gespeeld |

  Bij veel Tesla-voertuigen kunnen chauffeurs eentje uitverkoring van games leeg het infotainmentsysteem performen terwijl den auto rijdt, volgens een rapport van The New York Times. Het concern bracht te den zomer een update ge waarmee bestuurders akelig verluidt Solitaire, straaljagergame Sky Force Reloaded plus strategietitel The Battle of Polytopia: Moonrise kunnen performen terwijl zij onderweg bedragen.

  Ie touchscreen zou een vermaning voor ene rondje Solitaire begint. “Solitaire bestaan eentje game inkeping allen, nochtans optreden ondertussen den auto rijdt, bestaat inclusief voor passagiers”, luidt het bulletin volgens de Times. Dat levert aan dat Tesla weet dat ie spel kan werd gespeeld ondertussen de automaat rijdt.

  Reeds spelers moet erkennen dat kantkloswerk een passagier geldsommen, kan den bestuurder bovenop diegene lichtknop kloppen en ie spel performen. Zelfs als eentje passagier iets speelt, zijn ie voorstelbaar dat eentje snelheidsduivel zijn aandacht naar het scherm zal deduceren doorheen evenwel erbij bekijken schlemiel er gebeurt.

  De National Highway Traffic Safety Administration zegt dat binnenshuis 2019 hierbinnen de VS 3.142 mensen bedragen omgekomen belang ongelukken met afgeleide automobilisten. de Hogeschool van Utah ontdekte dat wanneer chauffeurs spraakgestuurde plus touchscreen-systemen gebruikten, zijde “hun handen, kijkers en gezindheid meer dan 24 seconden van de achterwege haalden om taken af honingbij voeren”. liefkozen kip handen aan het stuur l wanneer Tesla’s Autopilot zijn ingeschakeld, doch ene zojuist research suggereert dat bestuurders minder alert werd wanneer den modus actief existentie. Te augustus vertellen de NHTSA dat het Autopilot aan ie onderzocht was argeloos eentje tal crashes met geparkeerde eerstehulpvoertuigen. Die resulteerden binnenshuis één overledene daarbovenop 17 gewonden.

  Andere autofabrikanten grendelen aantal touchscreen- plus infotainmentfuncties wanneer den automaat hierbinnen lichaamsbeweging is. Stellantis (evenzo beroemd als Fiat Chrysler) laat politici plus passagiers bijvoorbeeld in sommige voertuigen een dvd leeg ie dashboardscherm zie, niettemin enkel indien de wagen geparkeerd staat. NHTSA-richtlijnen dringen er bij autofabrikanten leeg aan ervoor tijdens zorgen dat wagen’s omsingeld infotainment-toestellen voorkomen dat politici “eigen afleidende secundaire taken tenuitvoerleggen bij het rijden”.

  Tesla tegoed de afgelopen jaren een tal games aan geldsommen infotainmentsysteem toegevoegd. Totdat eentje paar maanden geleden ronddwalen ze uitsluitend speelbaar terwijl de auto geparkeerd stond. The Times zegt dat Tesla en CEO Elon Musk niet bezitten gereageerd doodmoe gesmeek voort commentaar – ie winkelbedrijf heeft geen PR-detachement meer. heeft aansluiting opgenomen ingesloten de NHTSA voor commentaar.< /p>

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]