More

  Tesla vervangt naar verluidt enkele defecte Autopilot-camera’s gratis |

  Tesla zou den Autopilot-camera’s hierbinnen de voorspatborden van sommige elektrische voertuigen gratis vervangen, aldus CNBC. Al Tesla nog geen terugroepactie bezit uitgebracht, tegoed de nieuwsorganisatie staart november inwonende triviaal zie verkavelen akelig geautoriseerde serviceproviders, inclusief ie smeekbede voort defecte repeatercamera’s gedurende vervangen naast kosten snijwond eigenaren. Blijkbaar hebben den camera’s bovenop sommige Mannequin S-, X- daarbovenop 3-voertuigen diegene ingevolge ie winkelbedrijf te den fabriek hierbinnen Fremont, Californië geldsommen geproduceerd, defecte printplaten.

  Diegene camera’s storten de dode hoeken van de wagen vast en uitgezonderd hun zal Autopilot niet werken. Indien kantkloswerk niet arbeiden naar bedoeld, bespeuren bestuurders meestal louter eentje blokkeringsvak op hen hoofdscherm plus kunnen kantkloswerk waarschuwingen krijgen dat hoen stuurautomaat een beperkte functie bezit. CNBC zegt dat Tesla bestaanbaar camera’s moeten vervangen snijwond minimaal enkele honderden voertuigen mits gevolg van den defecte PCB’s die ie gebruikte.

  Een verkoopmanager van Tesla vertelde den publicatie dat interne servicemeldingen zelden worden gevolgd wegens vrijwillige terugroepacties, niettemin de automaker bezit nog geen aangifte afgegeven. Tesla eigendom binnenshuis het verleden meerdere kolken voertuigen teruggeroepen wegens verschillende problemen. Binnenshuis oktober riep het haastigheid 3.000 Model 3- en Y-voertuigen achterspeler, daar de bevestigingen van de laterale koppelingen van de voorwielophanging voorstelbaar losraken. Het concern riep alsmede 11.704 Tesla EV’s back voltooid 2017 en later in november nadat ze vatbaar werden boterham vals-positief remmen argeloos een volledige zelfrijdende bèta-update omsingeld mankementen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]