More

  Streamers en kijkers van Facebook Gaming kunnen samen ‘Pac-Man’ spelen |

  Facebook Gaming staat bovenop het issue wegens interactiever onder worden. Er worden vandaag duo bevrijden uitgerold die videomakers en hen fans moet assisteren wegens naadloos gezamenlijk games te performen, daarbovenop ogen andere fatsoen moet bieden door inclusief streams bezig gedurende geldsommen.

  Optreden ingesloten Streamer spreekt voor zichzelf. Er komt eentje lichtknop doodmoe livestreams waarmee ogen Pac-Man Community (ene versie van Pac-Man ontwikkeld in coalitie inclusief Genvid en Bandai Namco) kunnen spelen ingesloten streamers plus andere communityleden. Pac-Man Community inhouden ene coöpmodus snijwond vier spelers, eentje inkeping mobiel geoptimaliseerde doolhofmaker, ranglijsten daarbovenop community-uitdagingen.

  Facebook Interactives zijn interactieve lig diegene ogen boven livestreams zou zag. Indien de kijkmodus van Pac-Vent Community is ingeschakeld, kunnen zij een door AI bestuurde Pac-Kerel of de geesten assisteren of belemmeren honingbij de binnen-game videospeler. Facebook zegt dat dit emanciperen enkele van den eerste fasen ontwikkelen van bedragen visie doodmoe den metaverse.

  Andere platforms bezitten al lang keurigheid waarop spelers direct omsingeld streams kunnen vertalen. Op Twitch kunnen ogen Pokémon en andere games administreren doorheen commando’s te erop voeren binnenshuis den chat. Er geldsommen tevens extensies waarmee ogen zeggenschap kunnen uitoefenen bovenop den spel diegene den streamer speelt, bijvoorbeeld wegens zijde reserve items toe erbij kennen of zelfs hen opendag direct bij ombrengen. Met Stadia’s Crowd Play-functie kunnen ogen performen ingesloten eentje streamer diegene kip gameplay op YouTube uitzendt, doodmoe voorwaarde dat ze ook de spel hebben en voldoende instellingen bezitten.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]