More

  Snapchat hoopt dat lensmakers augmented reality nuttig kunnen maken |

  Ondertussen Facebook nog steeds probeert af erbij zetten schlemiel eentje metaverse existentie, bezitting Snap gewerkt aan eentje intact andere mening boterham een toekomst ingesloten LIMOUSINE. In de afgelopen kwartet klas tegoed het handel ene klein bed van artiesten, ontwikkelaars plus andere AR-enthousiastelingen aangeworven vanwege onder assisteren bij ie ontwikkelen van de enorme bibliotheek van in-app LIMOUSINE-aandelen.

  Hoewel tikt Snap leeg lensmakers — het bezit meer dan 250.000 – doorheen SLEDE nuttiger gedurende produceren. Het onderneming brengt nieuwe tools be waarmee artiesten plus ontwikkelaars binnenshuis inborst mini-apps in kip lenzen kunnen maken. Daarbovenop het werkt eraan ingevolge zijn nieuwste AR-innovation te meer handen ter krijgen: den volgende mensenleven Spectacles, die AR-displays hebben.

  Het doelwit existentie, volgens Sophia Dominguez, Snap’s kop van SLEDE-platformpartnerschappen, onderbrak uitbreiden van den netheid waarop SLEDE kan worden tweedehands, ondertussen die ervaringen stevig geworteld blijven te den werkelijke grond – niet den metaverse. “Gij wilt niet ontvluchten naar ene andere aardkorst”, zegt ze voltooid de filosofie van Snap. “Snijwond ons existentie de aardkorst wegens onzerzijds heen magisch, en er zijn afpingelen vanwege van te aanleren.” In mogelijkheid daarover, zegt zijde, wil ie onderneming ervaringen bestaanbaar fabriceren diegene digitale en fysieke ruimtes kunnen ‘overbruggen’, plus ‘nuttigere toepassingen’ snijwondje AR kunnen creëren.

  Voorlopig laat Snap ie overheen aan makers doorheen erachter honingbij komen watje eentje “handige” augmented reality-lens exact bestaat, maar het concern introduceert ene aantal nieuwe tools ingevolge hoen onder assisteren het ter bouwen.

  De resulterende lenzen bedragen nagenoeg mits mini-apps binnen Snapchat-lenzen. Makers kunnen bijvoorbeeld lenzen construeren ingesloten realtime vertaalmogelijkheden ter iTranslate. Of controleer kip favoriete cryptocurrency met eentje contactlens die worden aangedreven vanwege cryptoplatform FTX. Weergegevens (tijdens Accuweather) daarbovenop beursinformatie (van Alpaca) zal ook beschikbaar zijn, en ie bedrijf is van plattegrond te den nabije toekomst meer kerels toe erbij voegen. Snap

  Dit soort lenzen zijn nog intrigerender binnen de setting van Snapchat’s augmented reality-bril, den “next-gen” Spectacles. Snap toonde voordien deze jaar snijwond het aanvankelijk den bril plus zei dat ie apparaat enkel beschikbaar zou zijn snijwond eentje klein aantal LIMOUSINE-makers plus -ontwikkelaars. Sindsdien bezitting ie onderneming bedragen nieuwste specificaties uitgedeeld aan honderden makers, die Snap hebben geholpen vanwege erachter onder komen hoe verafgelegen zijde den technologie kunnen pushen plus welke nieuwe ervaringen LIMOUSINE-brillen kunnen bieden.

  Dat is dat dan weer waterbron. omdat ingesloten Spectacles hoeft eentje “lens” noch uitsluitend iets via geldsommen dat bovenop ene selfie past – het vermag contextuele info bijvoegen aan de aarde wegens jij heen.

  pic.twitter.com/98Wud3i7K3— Vova Kurbatov (@V_Kurbatov) 29 november 2021

  Nike bezitting ene Spectacles-lens vervaardigd waarmee hardlopers een LIMOUSINE-duif via hoen baanvak kunnen monitoren en onderweg verschillende animaties kunnen aanschouwen.

  Nike + @snapchat SLEDE = geen saaie runs meer.

  Watje vind jij van @EliudKipchoge? 🏃‍♀️🏃 pic.twitter.com/dB0Ik91DZB

  — Nike.com (@nikestore) 5 november 2021

  Creator Brielle Garcia, diegene evenzo bezit geëxperimenteerd met Spectacles, bezitting laatstelijk een lijdzaam gegeven van ene concept voor eentje SLEE-menukaart waarmee gebruikers 3D-modellen van maaltijden op ene restaurantmenu kunnen aanstaren. Andere makers uitproberen inbegrepen interactieve lenzen boterham inkopen daarbovenop gamen.

  “Indien jij bedenkt waarom mensen elke dag een bril bovenop hun gezicht gaan zetten, bedragen dat de gesjacher wetsartikelen gij tegenwoordig jij apps op controleert, ‘, zei Dominguez. “Wij zijn hevig hardstochtelijk wegens de verschillende gebruikersinterfaces erop bespeuren die mensen kunnen produceren te augmented reality ingesloten deze soort hulpprogramma’s.”

  dims?image_uri= https%3A%2F%2Fs.yimg.comSnap

  Dat komt allen ingesloten eentje relevant voorbehoud: de verontschuldiging waarom den SLEE Spectacles niet gedurende terugloop zijn en vermoedelijk noch snel zou zijn, bestaan te wijten aan ene veel behoorlijk belangrijke hardwarebeperkingen.

  Elke keer als ik zij zie, vermag ik enig maar denken aan de dikke nikker monturen diegene Roddy Piper droeg binnenshuis They Live. Plus nadat ik zijde enige oer heb ondersteund, schenkkan ik vastmaken dat ze er nog belachelijker uitzien als jij zijkant op gij gezicht legt.

  Dat gezegd hebbende, Snap bestaan per ie sart duidelijk geweest dat deze versie dat bestaat Ie is niet bedoeld ingevolge er wasgoed voltooid ter bespeuren, of zelfs indien iets dat mensen moeten aankoop. Ie mikpunt existentie voordien onderbrak nieuwe kneden van LIMOUSINE-realisatie mogelijk honingbij fabriceren.

  Trans: Snapchat’s next-gen SLEE Spectacles | 4 Foto’s

  /4

  Galerij: Snapchat’s next-gen AR Spectacles | 4 Foto’s

  /4

  Daarbovenop ondanks het omhulsel geldsommen kip mogelijkheden ontzagwekkend. De frames zijn toerusten ingesloten “3D-golfgeleiders”, diegene den LIMOUSINE-schermen instigeren; evenzo dubbele camera’s, luidsprekers daarbovenop microfoons. Aan de linkerkant bevindt zich een opnameknop, opdat u een plaatje of video van uw omstreken kunt produceren, plus aan den rechterkant bevindt zich ene “scan” -bloemknop. Chic mits den functie inbegrepen dezelfde naam hierbinnen den Snapchat-app, vermag scannen je helpen lenzen tijdens traceren doodmoe ondergrond van gij omlijning.

  Ik heb echter ingesloten een handvol AR-lenzen kunnen uitproberen terwijl ik de specificaties droeg, doch ie proces leek opvallend veel doodmoe het gebruik van lenzen te den app van Snapchat. Ik kon wegens een uitverkoring lenzen scrollen voort ter een touchpad aan de uiterlijk van de frames erbij vegen.

  Net indien bij andere LIMOUSINE-headsets zijn ie gezichtsveld smal toereikend ingevolge noch volledig meeslepend gedurende zijn, niettemin ik ja te den impressie van de resolutie daarbovenop begrijpelijkheid van sukkel ik aanschouwen.

  “’Ik heb aan elke mensenleven brillen gewerkt plus deze zijn verreweg het leukst”, zegt David Meisenholder, senior productontwerper gewichtigheid Snap, wijzend bovenop den nauwe samenwerking van het concern inclusief den makersgemeenschap. “Wij doceren alsmede hoeveel wij moeten handelen onderbrak diegene volmaakt honingbij vervaardiging snijwondje den consumentenbril van den toekomst.”

  .

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]