More

  Nick Offerman speelt Bill in ‘The Last of Us’ op HBO |

  Ron Swanson komt naar den aarde van The Ongemak of Us. Gister zei Murray Bartlett, een castlid van de volgende HBO-voorstelling gebaseerd leeg den videogame, dat hij onlangs scènes bezit opgenomen ingesloten Nick Offerman, eentje individu diegene nog noch aan den vervaardiging ja on-line. Hoewel bezitting Naughty Dog ene rapport van Variety bevestigd dat Offerman den eenling Bill speelt hierbinnen The Hinder of Us. Bill had ene nietige niettemin cruciale pennendoosje binnen de originele spel diegene worden gespeeld vanwege W. Earl Brown, diegene voordien dit schooljaar vertellen dat hij de pennendoosje in de HBO-vertoning niet zullen oefenen.

  Offerman bestaat niet den eerste persoon die mits Bill worden gecast. Den pennendoosje werd oorspronkelijk aangeboden aan Con O’Neil, die voorheen inclusief showrunner Craig Manzin had gewerkt aan zijn Tsjernobyl-aaneenschakeling (voorts bovenop HBO). Volgens Variety moest O’Neil bedragen functie doodschieten om planningsconflicten.

  iDeze kapitaal zijn niet vacant vanwege je privacyvoorkeuren. Arbeid alhier uw instellingen belang daarbovenop laad den bladzijde weer vanwege dit bij zie.

  Tenzij het filmen van scènes met Bartlett, zou Offerman voldoende schermtijd moet krijgen ingesloten serieleiders Pedro Pascal, diegene Joel speelt, daarbovenop Bella Ramsey, die Ellie speelt. Alreeds er tal lekkage bedragen geweest van opnamen doodmoe locatie binnen Canada, waaruit blijkt dat dit productie in volle passage bestaat, is er nog geen bekendmaking wanneer The Ongemak of Us op HBO zullen verschijnen. Ie wordt doch ergens binnenshuis 2022 tegemoetzien.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]