More

  Instagram voegt meer veiligheidsfuncties voor tieners toe voorafgaand aan de uitrol van ouderlijk toezicht volgend jaar |

  Instagram heeft eentje aantal nieuwe plus experimentele vrijmaken gelanceerd die bedoeld geldsommen door de app eentje veiligere ruimte sneetje tieners honingbij maakt, vooruitlopend doodmoe de mededeling van Adam Mosseri binnenshuis de Senaat. Ingevolge bij beginnen lanceert ie vandaag den vroeger aangekondigde “Take a Break”-functie hierbinnen de VS, ie VK, Canada daarbovenop Australië. Mits eentje gebruiker alreeds reeds geruime tijd leeg Instagram scrolt, zal den app hem vragen om eentje ​​pauze gedurende nuttigen daarbovenop herinneringen snijwond de toekomst binnenshuis via gesteld. Bovenal tieners krijgen meldingen doorheen die herinneringen te gedurende pretenderen wegens ervoor tijdens zorgen dat zijkant op de hoogte zijn van de functie. Zij krijgen evenzeer door experts ondersteunde fooien wegens hoen ter helpen “beschouwen daarbovenop resetten”.

  In lentemaand lanceert Instagram tools voor ouders en voogden waarmee kant kunnen bekijken hoeveel tijd hoen broed bezitten uitgeven aan den app plus onderbrak tijdslimieten hierbinnen honingbij gesteld. Tieners krijgen den ruimte vanwege hen ouders doodmoe de hoogte erop gesteld mits kant iemand melden, en behoren indien eentje manier wegens de volwassenen binnen hen leven honingbij signaleren dat zijde er mogelijk overheen moet buurten.

  Eentje van de experimentele emanciperen die Instagram aan het toetsen bestaan, zijn handig snee tieners plus jonge volwassenen diegene hoen activiteit op de app willen lichten van toen kant ene schouwspel jonger dolen. Hiermee kunnen gebruikers den foto’s plus video’s die zij hebben gepost te bulk verwijderen, honingdrank hoewel hoen vinden-ik-leuks plus opmerkingen. De functie zou in januari voor iedereen beschikbaar geldsommen.

  Een andere testfunctie breidt over schlemiel Instagram voorheen dit jaar begon toen het volwassenen verbood tieners tijdens DM-en diegene hoen niet monitoren. Begin volgend jaar zou het honingdrank den ruimte uitschakelen om tieners onder taggen of via noemen om volwassenen die kip noch monitoren, of doorheen kip capaciteit doodmoe bij verbruiken te Reels Remixes of Guides. Ten slotte onderzoekt ie den gelegenheid om den gevoelige inhoud via beperken diegene tieners nog meer aanschouwen en bouwt het nu aan eentje ervaring die gebruikers naar eentje ander thema zal opporren mits zijde al eentje tijdje om eentje stellingname scrollen.

  Instagram-kop Adam Mosseri zal deze slap getuigen mits fragment van een reeks hoorzittingen ge ie beschermen van kroost online. Instagram daarbovenop Facebook kwamen de afgelopen maanden erbij vuur te lag nadat klokkenluider Frances Haugen ie Bijeenkomst vertelde voltooid het effect van sociale nipt leeg tieners op ondergrond van Meta’s eigen research. Haugen deed aantal onthullingen af den algoritmen van Facebook plus andere inwonende systemen, daarbovenop een van den afdingen die kantkloswerk onthulde juist dat “op betrokkenheid gebaseerde ranking bovenop Instagram broedsel vermag leiden van zeer onschuldige knevelen naar gezonde recepten… tijdsperiode.”

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]