More

  Google TV maakt het gemakkelijker om gratis livestreamingkanalen te bekijken |

  Google TV legt meer nadruk leeg afdingen diegene gebruikers kosteloos kunnen bewonderen. Ie toneelpodium werkt samen inclusief Pluto TELEVISIE ingevolge meer dan 300 wegens advertenties ondersteunde kanalen gedurende zengen diegene mensen binnen den VS kunnen zag gedurende ie tabblad Live. Kosteloos live televisie-aanbevelingen verschijnen alsmede leeg het tabblad Voor jou. De Pluto TELEVISIETOESTEL-integratie komt de komende weken akelig alle Google TV-toestellen.

  Er bedragen andere netheid waarop gebruikers kosteloos afdingen kunnen traceren ingevolge leeg Google TELEVISIE ter bekijken. Leeg ie tabblad ‘Films plus shows’ van den YouTube-app kunnen kant bijvoorbeeld duizenden ingevolge advertenties ondersteunde films vinden doorheen onder zie. Ie tabblad Apps van het podium bevatten alvast eentje aaneenschakeling gratis Movies & TELEVISIE-apps om honingbij downloaden, waaronder Tubi en Xumo.

  Ook, inkeping ene beperkte oer, degenen die eentje Google TELEVISIE- of Android TV OS-apparaat verlevendigen te de VS krijgt zes maanden toegang totdat Peacock Premium buiten toegevoegd kosten. Peacock Premium kost meestal $ 5 / maand daarbovenop bevat, gezamenlijk omsingeld advertentievrije beschrijving, tal meer vermogen dan de kosteloos laag, naar Peacock Originals, eentje heleboel live sport en eentje vitaal tal WWE-inhoud. Google merkte bovenop dat ie te 2022 evenzo meer fatsoen zou bieden boterham tv-gebruikers voort programma’s, films daarbovenop andere kracht gratis onder zag.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]