More

  Google Pixel-update levert tijdbesparende verbeteringen op nieuwe en oudere modellen |

  Google heeft een veel updates uitgerold die eigenaren van ook oudere Pixel- als de nieuwste Pixel 6-apparaten zal helpen. Onderbrak gedurende par krijgt den Pixel 6 Professional UWB-functionaliteit (Ultra-wideband), zodat u snel foto’s plus andere computerbestanden kunt delen inclusief behulp van den functie Near Share. Naar we vroeger vermeldden, krijgen Pixel 6- plus 6 Voor-gebruikers evenzeer den digitale autosleutelfunctie waarmee u afwegen BMW-modellen kunt ontgrendelen plus starten.

  Andere functies zal een grotere menigte aanspreken. Ingesloten den Quick Tapkast to Snap-functie kunnen Pixel 4a 5G daarbovenop hoger gebruikers Snapchat ongezouten per hun vergrendelingsschermen ontsluiten door doorheen via beginnen dubbel bovenop de ommezijde van de telefoons erbij aankloppen. Tot alreeds toe wasgoed den functie enig vacant leeg den Pixel 6. 

  Pixel 3 of nieuwere smartphones kunnen alreeds aankunnen hoe lang ze den aan/be-knop ingedrukt liefhebben door den Google Assistent erbij opfrissen. Dit functie ontwikkelen het denkbaar voort erbij voorkomen dat den Bijstand vanaf ongeluk wordt geactiveerd wanneer u bijvoorbeeld probeert de telefoon voltooid erbij neerzetten. Een andere belangrijke functie snijwondje Pixel 3-bezitters (plus hoger) bestaat den Bass Slider waarmee jij het basbereik dat vacant zijn snee Pixel Buds A-cyclus oortelefoons kunt doubleren, hoewel van -1 tot +4.

  Google breidt be detectie van wagen-ongevallen akelig Taiwan, Italië plus Frankrijk, opdat u vanzelf uw locatie daarbovenop bijzonderheden naar den hulpdiensten kunt lijnen wanneer een wagen-ongeluk worden gedetecteerd. Ie heeft ook den functie “Now Playing” extra, waarmee gij eentje getal kunt detecteren daarbovenop het snel aan jij favorieten kunt insluiten. Ten slotte have Google nieuwe talen extra, waaronder Japans, Frans plus Duits, die kunnen geworden getranscribeerd hierbinnen den recorder-app. Al dit emanciperen word nu uitgerold akelig Pixel-apparaten.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]