More

  EV-startup Arrival bouwt een batterijfabriek van $ 11,5 miljoen in North Carolina |

  Den Brits-Amerikaanse autofabrikant Arrival bezittingen vandaag aangekondigd dat het plannen have om een ​​batterijfabriek van $ 11,5 miljoen bovenop onder stortregenen binnenshuis Charlotte, North Carolina. De fabriek worden den derde algemene agentschap van het handelsbedrijf hierbinnen de stad. Het zullen op slechts eentje steenworp afstand van ie weldra erbij voltooien Noord-Amerikaanse hoofdkantoor werd gesetteld. Zodra den fabriek operationeel zijn, zou dit batterijen leveren aan de Van “Microfactory” van het onderneming, waardoor pakweg 150 reserve emanciperen werd gecreëerd.

  “Door den assemblage van onze eigen hoogspanningsbatterijmodules te inherent huis ter brengen, streven wij ernaar wegens dientengevolge loodrecht mogelijk erop integreren”, vertellen Mike Ableson, CEO van Arrival. “Deze zou ons binnenshuis staat gesteld wegens nog meer beheersing erop hebben voltooid de functionaliteit daarbovenop kosten van onze producten en die kostenbesparingen doorheen ter doneren aan den klant, terwijl we synchroon arbeiden aan onzerzijds mikpunt van afvalvrije productie.” Het handel vertelde TechCrunch dat de faciliteit een productiecapaciteit moet hebben van maximaal 350.000 batterijmodules per schooljaar.

  Aankomst bezitting veel via vervaardiging inbegrepen het hit van geldsommen Van EV. In 2020 bestelde UPS 10.000 elektrische vrachtwagens bij den autofabrikant, ingesloten den voorkoop ingevolge nog eens 10.000 voertuigen ter aanschaffen indien alles juist gaat. Den bericht komt doodmoe dezelfde dag dat Toyota vertellen dat het eentje batterijfabriek van $ 1,29 miljard zal opbouwen hierbinnen ie centrum van North Carolina.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]