More

  ESPN+ biedt 4.300 uur aan PGA Tour Live golfstreaming |

  Breker existentie gigantisch te opkomst via den pandemie, overmits mensen leeg zoek geldsommen akelig buitenactiviteiten op sociale afstand, daarbovenop dat have zich uitgebreid tot animo in roller leeg buis. Er zullen nog veel meer erbij bekijken bedragen binnen 2022, overmits ESPN+ bezitting aangekondigd dat het 4.300 moment golfdekking zou bieden voltooid 35 toernooien mits eindje van geldsommen PGA Rondleiding Live-streamingdeal. Amerikaanse ogen zou alsook minder ombrengen wegens toegang erbij krijgen totdat de voorkomendheid.

  Binnen het verleden bezitten we “Featured Groups” plus “Featured Holes” waargenomen op PGA Tour Live. Volgend schooljaar zal ESPN+ maar viertal gelijktijdige feeds overhandigen, waardoor eentje “Marquee Group” inbegrepen de uiterst interessante spelers worden reserve. Het introduceert alsmede eentje “hoofdfeed” diegene lijkt leeg eentje traditionele uitzending ingesloten den beste inhoud van reeds geldsommen camera’s rond den werk.

  ESPN+ vertellen dat de PGA Tour Live-productieploeg zullen opzetten van 85 akelig 210 mensen indien deel van geldsommen nieuwe toewijding aan de tour. Elke feed zullen hosts en on-course analisten bezitten, waaronder Stuart Appleby, Christina Einder, Chantel McCabe plus Mark Immelman.

  PGA Rondleiding Live worden snijwondje het aanvankelijk gelanceerd als ene kosteloos service bovenop pgatour.com plus is pas gratis vacant geweest op Twitter te overdenken uitzendingen. Alreeds moeten gij $ 6,99 per maand afrekenen snee ESPN+, of het omhooghalen te den Disney-baal inbegrepen Disney+, Hulu daarbovenop ESPN+ snee $ 13,99 vanaf maand (ESPN+ bestaat enkel beschikbaar in de VS). Dat bestaan ene aanzienlijk bedrag, nochtans PGA Tour Live kost momenteel $ 9,99 vanaf maand bovenop NBC Sports Gold, plus ESPN+ biedt buitenshuis roller voorts andere live sportverslaggeving (voetbal, MLB-honkbal, NHL-hockey, MMA, etc.).

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]