More

  DoorDash test boodschappenbezorging van 15 minuten in New York City |

  DoorDash proef eentje supersnelle bezorgservice snee boodschappen in Manhattan, ingesloten indien doelwit artikelen binnen minder dan 15 minuten belang klanten via bezorgen. Den service zullen in eerste kenner beschikbaar geldsommen in een nieuwe DashMart-agentuur binnen Chelsea, en DoorDash existentie van plattegrond onderbrak den komende maanden ultrasnelle leveringen akelig meer locaties en partners overheen onder breiden.

  Ie handel opende vorig schooljaar bedragen eerste DashMarts onderbrak ter voorspellen binnen eentje krachtinstallatie plek snijwond shoppers wegens verse en diepgevroren boodschappen, huishoudelijke voorwerpen daarbovenop have van lokale handelaren onder traceren. Het winkelbedrijf zegt dat DashMart meer dan 2.000 voorwerpen aanbiedt. De Chelsea-locatie bestaat tussen 07.00 en 02.00 uur aangebroken boterham bestellingen te ene geringe straal, en overtollige producten word gedoneerd aan ene lokale voedselbank.

  Bovendien merkt DoorDash leeg dat de ultrasnelle service een ander bedrijfsmodel dan de typische benaderingswijze van ie gebruik van gig-werkers om bestellingen ge onder voeren. Eentje team van volledig medewerkers zal dit leveringen afhandelen. Het nering zegt dat den werklieden ene regelmatig schema bezitten, ene loon hebben vanaf $ 15 per uur daarbovenop fooien daarbovenop voordelen ontvangen.

  Ie concern zegt dat 90 procent van geldsommen bezorgers (of Dashers) hierbinnen de VS mits contractanten willen blijven en meer buigzaamheid willen hebben af hoen planning. DoorDash staat op gestressd fundament inclusief den stad daarbovenop andere jurisdicties, waaronder Californië, bovenop het regio van arbeidersclassificatie daarbovenop andere fronten. Wetgevers binnenshuis NYC hebben te september een reeks rekeningen aangenomen die erbij meer ene minimumloon snijwondje gig economy en voedselbezorgers vaststelden. Daarnaast bezitting DoorDash, tezamen omsingeld Uber Eats en Grubhub, laatst New York City aangeklaagd vanwege grenzen inkeping den bezorgkosten diegene zijde restaurants binnen rekening mag brengen.

  DoorDash zullen wedijveren inbegrepen andere bedrijven die ultrasnelle producten overhandigen leveringen te de stad, waaronder Gorilla’s, Buyk, Gopuff plus Jokr. Ie zijn niettemin een beroemd merk dat bestaanbaar eentje aanzienlijk onderdeel van den markt vermag veroveren.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]