More

  De Xbox Windows-app maakt het gemakkelijker om te weten of een game goed werkt op je pc |

  Omsingeld zoveel verschillende fatsoenlijkheid door een ​​computer honingbij construeren, is ene van de lastigste aspecten van pc-gaming kennis of ene game diegene jij gaat installeren goed zou performen leeg je computer. Microsoft proef ene functie diegene dat gemakkelijker zou kunnen maken. Zoals opgemerkt ingevolge The Verge, bevat den Xbox-app op Windows alhoewel een sticker dat gij vertelt of eentje spel “supergaaf zal spelen” op je computer.

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%Tom Warren/The Verge

  Vermits er enkele titels zijn waarin de app zegt “prestatiecontrole nog niet beschikbaar”, lijkt het ter dat Microsoft den gedeclareerde systeemvereisten niet vergelijkt met de componenten in uw rekentuig. In mogelijkheid daarover lijkt het ter dat ie handel eentje databank aan ie construeren existentie waarin ie eentje spel test anti verschillende machines. Als gij den labels wilt uittesten, kun jij dat ageren door den Xbox Adept-app erbij downloaden plus je aan ter melden sneetje de Windows-gamingvoorbeeld.

  Als ie stelsel wasgoed werkt, kan het eentje veelvoorkomend pijnpunt inkeping laptop-gamers uitpluizen. In de afgelopen jaren hebben we waargenomen dat sommige ontwikkelaars gedetailleerdere systeemvereisten boterham hoen games porties, waarbij kant jij noch eenzaam de minimale plus aanbevolen specificaties uitleggen, maar eveneens hardware die den liefste ervaring zal geleverd gewichtigheid onderscheidenlijk Full HD, QHD en 4K. Helaas bestaan er in de hele bedrijfstak niets te de buurt van standaardisatie geweest, daarbovenop dat zijn nog voor gij bedenkt dat sommige ontwikkelaars bij optimistische vereisten voor hoen games opsommen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]