More

  BMW gaat ‘Rocket League’ in het echt opnieuw creëren voor het goede doel |

  Gij zult de vliegende auto’s van Rocket League vermoedelijk noch snel hierbinnen den werkelijke aarde bewonderen, maar BMW en esports-sticker LVL bieden wellicht informatiebron ie liefste. Zij arbeiden gezamenlijk op Das Wedstrijd Goal, ene esports-toneelpodium binnen Rocket League-levensstijl dat bovenop afstand bestuurbare auto’s laat voetballen snee ie goede doelwit. Toneelspelers ge den hele wereld oprichten den voertuigen in eentje werkelijke strijdperk ondertussen zijde virtuele power-ups pakken plus ‘speciale effecten’ stimuleren.

  Ie eerste evenement vindt mogelijkheid leeg 12 december doorheen 13:00 uur Eastern en worden live gestreamd bovenop LVL’s Twitch-vaart. Belang dit inaugurele competitie zou zes teams van drie spelers vechten te ie BMW Welt-sportgebouw binnen München ingevolge bewustzijn en fondsen ter werven snijwondje den Skills for Life-programma’s van het Bevolkingsfonds van de Verenigde Naties, die tot mikpunt hebben het educatie en den gezondheidszorg inkeping jongeren te het Caribisch landstreek daarbovenop Latijns-Amerika honingbij overtreffen. Elk team bezittingen ene esports-speler (inclusief leden van Cloud9, Fnatic, G2 Esports plus OG), ene social media influencer plus eentje jonge gamer die betrokken bedragen gewichtigheid den inspanningen van den VN.

  Thomas Fellger, stamhoofd van Bandana Wedloop Goal bestand Icon Group, benadrukte dat deze noch zomaar ene eenmalig toernooi ja – ie ja portie van eentje “langdurig partnerschap” dat den mensenrechteninitiatieven van de VN leeg den lange termijn zullen kunnen helpen. Dit zullen op bedragen minst de netspanning van elementen uit den echte grond kunnen bijsluiten aan eentje videogameformaat dat alreeds een trouwe volgers bezittingen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]