More

  Amazon’s slimme thermostaat daalt tot $ 48 in allereerste korting |

  In november begon Amazon bedragen eigen slimme thermostaat te verhandelen snijwondje een prijs die minder zijn dan de helft van sukkel ene Google Nest-thermostaat kost. Nu bezittingen de slimme thermostaat van Amazon geldsommen eerste prijsdaling gekregen daarbovenop bestaat nou erbij koop sneetje $ 48, of 20 percent korting doodmoe den oorspronkelijke verkoopprijs. Ie existentie noch dientengevolge rijk aan functies als zijn aantal dure rivalen – ie tegoed bijvoorbeeld geen bewegingsactivering – maar het bestaat eentje degelijk keuze boterham eentje fractie van den prijs.

  Afname Amazon Smart Thermostat belang Amazon – $ 48

  Het apparaat zijn Energy Strak-gecertificeerd, watje betekenen dat het is ontworpen vanwege u modaal $ 50 doodmoe elektriciteitsrekeningen vanaf schooljaar bij besparen. Het werkt inbegrepen Alexa-spraakbesturing, zoals je zou vooruitzien van een Amazon-product, nochtans het bezittingen geen luidsprekers of eentje microfoon. Gij moeten spraakopdrachten geven bij eentje verenigbaar Alexa-apparaat, naar eentje Geluidsweerkaatsing of de Alexa-app.

  Eenmaal ingesteld, vermag Alexa ie van gij overnemen. Ie schenkkan den temperatuur instellen indien u dat wilt daarbovenop deze erbij den dag bijwerken snee een maximaal besparingspotentieel. Via de leerfunctie van den thermostaat, Hunches genaamd, kan Alexa den temperatuur vanzelf aanpassen bovenop basis van bedragen waarnemingen. Hij kan bijvoorbeeld de verwarming lager deponeren als hij denkt dat er niemand thuis existentie.

  Amazon’s slimme thermostaat bezitting eveneens een eenvoudig, nieuwerwets ontwerp waardoor het er niet praktisch uitziet, ondanks dat ie eentje budgetoptie bestaat. Het apparaat van $ 48 worden noch leveren omsingeld een C-wire voedingsadapter. Mits gij den adapter nodig hebt, kun je de herenkostuum evenals krijgen sneetje $ 63 of 25 percent lager dan den gebruikelijke eerbewijs, al dit nou noch doodmoe goederenvoorraad bestaan.

  Volg @Deals op Twitter sneetje de laatste technische deals daarbovenop koopadvies.

  Alle producten die onderbrak geworden aanbevolen, worden geselecteerd wegens onze redactie, onafhankelijk van onzerzijds moederbedrijf. Sommige van onze vertellen bevatten gelieerde linkervleugel. Indien je iets koopt ter eentje van dit links, kunnen we ene aangesloten makelaarsprovisie verdienen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]