More

  Amazon’s Alexa Together-zorgservice is vandaag beschikbaar |

  Jij kunt Alexa Together ofschoon gebruiken om inkeping pa wordende gezinsleden ter zorgen. Amazon bezittingen de service van $ 20 vanaf maand ($ 199 per jaar) gelanceerd, ingesloten een gratis proefperiode van zes maanden inkeping een “beperkte tijd”. Gebruikers van Care Hub krijgen een fulltime kosteloos jaar per al tot 7 december 2022. Je geliefde bezittingen eentje Alexa-compatibel toestel nodig, nochtans daarna bestaat het betrekkelijk hands-off – kantkloswerk krijgen idealiter meer onafhankelijkheid ondertussen jij schlemiel gemoedsrust krijgt.< /p>

  Ie 65-plusser familielid vermag een noodhulplijn doordringen mits zijde Alexa vragen door ‘voort houvast ter roepen’, doch Together zijn voornamelijk handig voor meldingen. Gij ontvangt meldingen als gij familielid diegene streep afvalhoop, of gangbaar sneetje kip eerste Alexa-interactie van de dag. Conventie ene valdetectiesensor van ATS of Vayyar (er komt meer apparaatondersteuning) en je krijgt evenzo bericht mits er ene incident bestaan.

  Amazon benadrukte dat senioren nog steeds kip privacy bewaren. Ze moet u toestemming geven ingevolge kip op afstand erbij helpen ingevolge contacten, herinneringen daarbovenop services toe bij voegen. Alle Alexa-interactiewaarschuwingen zijn mee generiek. Je weet bijvoorbeeld dat jij geliefde eentje entertainmentverzoek bezittingen gedaan, maar gij weten niet wat er speelde.

  Den service existentie nog relatief arbeidsongeschikte. Amazon verwachten bijvoorbeeld legitimatiebewijs sart 2022 meerdere zorgverleners via ondersteunen, dus deze zullen niet assisteren als jij broers daarbovenop zussen evenzo moeten assisteren. Ie vermag niettemin nog steeds handig geldsommen als je dat vangnet wilt. Mits er niets verschillend bestaan, bestaan ie verhelderend tussen dit plus Heiligenschijn-instituten dat Amazon een stukje wil bedragen van je dagelijkse welzijnscontroles – of kant hoewel van jezelf geldsommen of van iemand anders.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]