More

  William Shatner’s ruimtereis wordt een Amazon-documentaire |

  Vroeger deze klas werd William Shatner den senior individu diegene ooit akelig den plek vloog, plus zijn reis wordt alhoewel een Amazon Prime-documentaire genaamd Shatner binnenshuis Space. Den Strakgespannen Ruk-onderaannemer onthulde ie dagboek identiteit ter een virtueel panel snijwondje de popcultuurconferentie CCXP Worlds, meldde Deadline.

  “The Shat” ja ene van de vier bemanningsleden op den tweede bemande NS-18-afvaardiging van Blue Origin die vloog naar eentje hoogte van 66 mijl aan kraag van New Shepherd plus stak de zogenaamde Kármán-streep den mogelijkheid hierbinnen (al noch te ene baan door de grond). Bovenop 90-jarige ouderdom versloeg hij de 82-jarige Wally Funk, diegene enkele maanden vroeger ie vorige leeftijdsrecord sneetje ruimtevluchten had gesetteld.

  De documentaire zal eentje conservenblik slingeren bovenop watje er inkeping, onder en argeloos gebeurde. de trektocht. Den vlucht omvatte eveneens Blue Origin VP Audrey Powers, Planet Labs honingdrank-oprichtster Dr. Chris Boshuizen en Glen de Vries, Medidata evenzeer-uitvinder. Dit existentie den helft van drietal bemande missies diegene Blue Origin bezit gepland inkeping 2021, daarbovenop de derde (NS-19) staat gepland snijwond 9 december. Diegene loop zullen Alan Shepard’s dochter Laura Shepard Churchley plus GMA co-anker Michael Strahan inhouden, bijeen met kwartet betalende klanten.

  “Mijn tijd in de plek juist de meest diepgaande ervaring die ik mij eens had kunnen introduceren,” vertelde Shatner Termijn binnen eentje getuigenis. “Dit speciale documentaire ge mijn trektocht geleverd een dramatisch beeld van die ervaring, daarbovenop ik gelukwens dat het de aardkorst inspireert voort ter zien dat wij naar den ruimte moeten doorheen de wereld erop redden.” De documentaire wordt uitgezonden leeg Amazon Prime in de VS, Canada, ie VK, Australië plus Nieuw-Zeeland doodmoe 15 december en hierbinnen andere bevelen hierbinnen 2022. 

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]