More

  Voeg een draagbare projector toe aan uw entertainmentpakket voor $ 200 |

  Het is sympathiek voort ofschoon ie plattelandsleven te jij bovenop erbij gebruiken, niettemin incidenteel moeten we niettemin van onze technologie smullen mits we buitenshuis geldsommen. Eentje terdege gelaten: de tendens van draagbare projectoren, waarmee gebruikers sportgames kunnen bewonderen, de nieuwste films kunnen kijken of zelfs naar naslag kunnen aanhoren ondertussen kant vanuit gij achtertuin of kampeerterrein toehoren.

  Indien jij hebt overwogen onderbrak eentje projector bijsluiten aan uw entertainmentarsenaal, bestaat reeds ene wasgoed moment om dat honingbij handelen. Dit draagbare projector kost $ 299 daarbovenop zijn al vacant snijwondje een toegevoegd 20 percent korting doodmoe den verkoopprijs omsingeld den promotiecode CMSAVE20, waardoor den eerbewijs doodmoe $ 200 komt. Ie existentie wellicht compact van silhouet, maar het eigendom eentje gelukwens kracht. Jij kunt een 1080p-beeld verwacht van dit miniprojector, die klein genoeg bestaan voort mede honingbij consumeren op reis of akelig ie beter van vrienden.

  Dit projector biedt 4K-bijstandsregeling plus produceert ene messcherp beeld. Dit toestel zijn evenzo tof snijwond Wi-Fi, dus ie zijn verenigbaar omsingeld Apple AirPlay daarbovenop Miracast. Het beschikt over ingebouwde boxen waarmee u hem overal kunt gebruiken snijwond alles-hierbinnen-één-entertainment, plus u kunt hem aanvullen omsingeld een reserve luidspreker inkeping toegevoegd geluid. Eentje feestje geeft? Tik op de muziekmodus doorheen eentje ​​caleidoscoop van nasmeulen ter projecteren plus uw feestelijke omstreken ter opsieren.

  Inbegrepen een gewicht van minder dan drietal pond bestaan deze projector ideaal doorheen onderweg van multimedia tijdens genot. Ie is tevens bedacht leeg den elementen inbegrepen een spatwaterdicht ontwerp, daarbovenop dubbele luchtuitlaten omsingeld een enkele ventilator zorgen ervoor dat je entertainment niet worden onderbroken doorheen warmte. Schaakstukverplaatsing jij winkelzaak exclusief plus begin meteen met streamen.

  Kommer deze Cyber ​​Monday-uitverkoop noch leeg eentje geweldige projector diegene het zonder besteden nog leuker vormen. Koop de draagbare mini HD 1080P wifi-projector snijwondje $ 200, of eentje extra korting van 20 percent, omsingeld code CMSAVE20.

  Hoogachten via voorbehoud.

  werkt gemeenschappelijk ingesloten StackSocial doorheen u aanbiedingen snijwond den nieuwste koptelefoons, gadgets, technisch speelgoed daarbovenop tutorials. Deze boodschap vormt geen redactionele permissie daarbovenop wij verdienen eentje eindje van alle verdoen. Als je vragen hebt uit den producten diegene jij hier ziet of eerdere kocht, neem dan alhier contact op inclusief StackSocial-houvast.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]