More

  Toshiba’s vlaggenschip Fire TV heeft handsfree Alexa |

  Toshiba bezittingen net doodmoe oer snijwondje de feestdagen eentje nieuwe vlaggenschip smart-tv inclusief ingebouwd Fire TV gelanceerd. Het LED 4K UHD-fotomodel bezit handsfree Alexa-mogelijkheden diegene gelijksoortig zijn met Amazon’s eigen Omni-televisie’s, zodat jij spraakopdrachten vanuit de hele kamer kunt schenken. Toshiba beweert tevens dat ie de eerste Fire TV zijn ingesloten local dimming, schlemiel den contrastverhouding van het scherm verbetert doorheen donkere porties van het scherm erbij dimmen wanneer dat nodig bestaat.

  Fotomodel M550KU bezitting een randloos ontwerp, ingesloten eentje 4K-scherm ingesloten ene verversingssnelheid van 120 Hz. Het ondersteunt Dolby Atmos daarbovenop Dolby Vision en bezitting ene live view-te-view-functie die feeds van compatibele slimme deurbellen of beveiligingscamera’s kan etaleren. Wegens spraakopdrachten honingbij kunnen hoor plus gedurende te kunnen reageren, tegoed Toshiba microfoons te ie apparaat ingebouwde, zodat gij apps kunt starten, naslag kunt afspelen plus smarthome-apparaten kunt helpen ongeacht dat gij een afstandsbediening nodig hebt.

  Hierbinnen de Omni-reeks word aangekondigd, waren er berichten dat Toshiba televisie’s aan het ontwerpen juist ingesloten ene microfoonarray boterham far-field Alexa daarbovenop van grondplan wasgoed ze volgend klas overheen bij brengen. Ie bestaan onduidelijk of deze mannequin er eentje van inderdaad, doch gij hoeft niet tot 2022 bij afwachten om ie erbij kunnen krijgen. Ie nieuwe fotomodel bestaat vanaf begin dit maand leverbaar hierbinnen drie maten leeg Best Buy plus Amazon. Jij kunt de 55-inch versie krijgen inkeping $ 800, den 65-inch sneetje $ 1.000 en den 75-inch snijwondje $ 1.200.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]