More

  Robot ‘Ameca’ pronkt met meer mensachtige gezichtsuitdrukkingen |

  Engineered Arts, het handelsbedrijf achter den mensachtige Mesmer-robotserie, heeft ene nieuwe creatie onthuld diegene jij wellicht nog meer zou verwonderen. “Ameca” is eentje nieuwe humanoïde robot die geen natuurgetrouw haar plus huid eigendom zoals Mesmer, maar in gelegenheid daarvan meer mensachtige, natuurlijk ogende uitdrukkingen schenkkan tonen dan andere die we bezitten waargenomen, naar The Verge eigendom gemeld.

   Ameca toont eerst verwarring als het lijkt honingbij ontwaken, en toont dan lichte bevreemding wanneer het geldsommen handen beweegt (de handgebaren aanschouwen er evenzo redelijk metterdaad overheen). Ie lijkt dan verrast doorheen de verrekijker of camera tijdens zag, plus dicht den video uit inclusief eentje glimlach plus ene verwelkomend ontvangst.

  De verbeteringen hierbinnen het huls van gezichtsanimatie het puistjes geldsommen van vloeiendere bewegingen dan we vroeger bezitten waargenomen. Anderzijds had de Mesmer “Fred”-robot behoorlijke hoofdbewegingen, niettemin hij “ziet eruit alsof hij chic een tussenschot van Novocain te bedragen hele ondergezicht had” toen hij sprak, lijn ik terug binnen 2018.

  Het lijkt een volledig gearticuleerd hoofd, gezicht, keel, schouders, armen daarbovenop handen gedurende hebben, nochtans Engineered Geneesheer merkt op dat geen van geldsommen robots schenkkan telefoon – reeds ie bedrijf dat kapitaal bestudeert. Het bestaat noch verstaanbaar hoe Ameca’s gezichtsuitdrukkingen werden geanimeerd, echter ene vorm van motion capture lijkt eentje goede gok. Ie bedrijf vertellen dat Ameca eentje “podium voor ie vormen van AI” zijn, doch anderen de nodige algoritmen inkeping machine learning laat ontwikkelen.

  Engineered Geneesheer bezittingen eerder gezegd dat ie “krachtige, stille, high-torque” aandrijvingen tweedehands ingevolge de bewegingen van het organisatie daarbovenop ie schoolhoofd van Mesmer aan erbij sturen, waarbij alles per ie aanvang zijn ontworpen ingevolge volmaakt gezamenlijk bij werking. Het kneden ook gebruik van sensoren zoals camera’s, dieptesensoren, LiDAR en microfoons. Ingevolge bewegingen honingbij controleren, bezit het browsergebaseerde programmatuur ontwikkeld die tal 3D-apps tweedehands diegene werd tweedehands snijwondje VFX of gaming-animatie.

  Er existentie geen woord af prijs of beschikking voor Ameca of Mesmer, ofschoon de meer basale RoboThespian-modellen van het concern naar verluidt $ 79.000 daarbovenop meer kosten in 2018. Binnen ieder geval zou wij straks Ameca van dichtbij zag , naar Engineered Geneesheer van plattegrond bestaat ingevolge ermee erop pronken op CES 2022 binnenshuis Inlassing Vegas.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]