More

  Google’s mail-in Pixel-reparatieservice heeft naar verluidt gecompromitteerde foto’s en accounts |

  Rogue reparatiepersoneel zijn niet invalide totdat één winkelbedrijf. Volgens The Verge zei schepper plus ontwikkelaar Jane McGonigal dat haar internetaccounts waren gehackt nadat zijde haar Pixel 5a akelig Google had gemaild inkeping service. De insluiper had toegang tot Google-diensten, Dropbox plus eentje ander e-mailaccount, vertellen McGonigal, plus activiteitenlogboeken gaven toegang totdat semi-onthullende foto’s te ene klaarblijkelijke poging ingevolge “naaktfoto’s erop traceren”.

  McGonigal merkte leeg dat deze lang na haar gebeurde. adviseren schijnbaar verdwenen overheen de faciliteit van Google, en ondanks pogingen ingevolge den lopen erop wissen en bij vergrendelen ingesloten behulp van het opbouw van Google. Zijkant kon de adviseren niet aanzetten zoals ze gangbaar zal doen door eentje ​​reset overheen bij voeren. Den dader deed inmiddels geldsommen best om hoen treinen af ter wissen ingevolge Google-beveiligingswaarschuwingen mits spam tijdens brandmerken daarbovenop zelfs diegene berichten binnenshuis terug-up-e-mailaccounts erbij verwijderen.

  Google tegoed bevestigd dat het den keuze “onderzoekt”. Anderling hoorde hetzelfde tijdens niet-officiële bronnen, niettemin goed leeg ie ogenblik van schrijven nog noch gecontacteerd. Deze existentie het helft zulk rapport hierbinnen duo inweken.

  De verdenking benadrukt de problemen inclusief de mail-binnenshuis-service. Je kunt er noch immermeer op vertrouwen dat technici gij privacy prijzen, en het bestaat niet immer veilig dat je jij data kunt opschonen. Retailondersteuning is evenals geen garantie. Uitgezonderd dat u een techneut kent diegene u kunt vertrouwen, zijn den enige trefzekere weerwoord door identiteit ene apparaat erbij repareren – daarbovenop dat bestaan snijwond tal mensen niet bruikbaar.

  Goed, stuurwiel uw Google-lopen niet doodmoe inkeping verbetering/herstelling erbij garantie. Zoals inclusief anderen zijn gebeurd, gebruikte iemand ie gisteravond om binnen tijdens loggen doodmoe mijn Gmail, Drive, foto’s back-up e-mailaccount, dropbox, en ik vermag aan den activiteitenlogboeken bespeuren dat zijkant een aantal selfies hebben ontsloten hierbinnen de felicitatie naakten tijdens vind

  — Jane McGonigal (@avantgame) 4 december 2021

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]