More

  eBay heeft per ongeluk een aantal gebruikers verbannen |

  Twitter existentie niet het enige grote internetbedrijf dat dit slapjes vanaf ongeluk gebruikers have verjagen. Zoals The Verge meldt, bezit eBay bevestigd dat het bovenop 3 december per ongeluk een “compact veel” gebruikers eigendom geschorst. Ie concern gaf geen oorzaak of onthulde den grootte van ie complicatie, maar zei dat ie den onjuist had verholpen daarbovenop den getroffenen had geïnformeerd.

  Er kan ene vorstelijk aantal slachtoffers bedragen geweest. Reddit-gebruikers wijdden eentje grote draad aan den wederrechtelijk, en merkten bovenop dat er geen potentiële rode vlaggen waarden inkeping ten minste enkele van de accounts. Mensen werden geschorst, zelfs als zijkant ene uitstekende aankoper- plus verkopersgeschiedenis hadden of eBay alreeds jaren niet hadden gebruikt. Degenen die contact hadden opgenomen inbegrepen eBay, kregen geen klacht plus kregen minimaal één keer gedurende waarnemen dat kant eBay-gebruikers “in ramp brachten”.

  Ofschoon het niet steevast verstaanbaar existentie sukkel onbedoelde verboden veroorzaakt, onderstrepen incidenten indien deze de beperkingen van ie modereren van internetdiensten . Bedrijven moet vaak leunen bovenop geautomatiseerde moderatie doorheen de enorme formaat van de kracht aan gedurende kunnen, en de beschikbare menselijke moderators kunnen nog steeds ongemakken produceren. Dergelijk blunders bedragen sporadisch, maar kunnen moeilijk erop vermijden zijn zonder beslissingen dubbel via narekenen.

  Gister wasgoed er ene klein aantal eBay-accounts werden per ongeluk geschorst. Het complicatie existentie opgelost plus alle gebruikers die aktie moeten ondernemen, zijn bovenop den hoogte gebracht. Als je nog steeds hulp nodig hebt, stuur dan ene DM inbegrepen jij naam, e-mail daarbovenop postcode opdat we ie kunnen bespeuren. ~Beca https://t.co/KlP3BGeZjr

  — Verzoek ie aan eBay (@AskeBay) 4 december 2021

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]