More

  Crypto-uitwisseling BitMart verliest $ 196 miljoen aan hackers |

  Grootschalige cryptocurrency-attaqueren blijven een figuurlijk migraine. Volgens Coindesk bezit de crypto-inruil BitMart het omschrijving van $ 196 miljoen (oorspronkelijk geschat leeg $ 150 miljoen) verloren aan ene hack. Den indringer doorbrak Ethereum- en Binance-portefeuilles met een stortvloed aan transfers die op 4 december bolstaand 14.30 ogenblik Eastern begon, gevolgd vanwege een uittocht van tokens twee uur later, waaronder Shiba plus USDC.

  Grondlegger Sheldon Xia zei voetgewricht een “ene klein portie” van den tegoed van BitMart liep onheil. Desondanks heeft ie onderneming opnames “totdat dichterbij bevel” bevroren plus existentie de bewaking aan ie herzien.

  Het bestaan niet verhelderend wie aansprakelijk was, doch de dader schenkkan bovenop de hoogte zijn geweest. Het gestolen poen bestaan akelig een Ethereum-mixservice gestuurd dat vermag ie moeilijk produceren vanwege de fondsen erbij menen. Cryptodieven zijn noch immer even adrem. De voorhoedespeler van Poly Network bood bijvoorbeeld aan om zich af bij geven plus gaf ooit reeds kip buit terug. Zij beweerden dat zijde bijdroegen aan den beveiliging van Poly, echter dat schenkkan alsook een poging bedragen geweest ingevolge repercussies honingbij voorkomen nadat onderzoekers mogelijk identificerende data hadden aankopen.

  Alreeds dit noch de grootste digitale overval bestaan (de Poly-voorhoedespeler pakte $ 610 miljoen , bijvoorbeeld), merkt Coindesk bovenop dat deze eentje van de grotere gecentraliseerde uitwisselingshacks totdat alreeds toe zijn. Het onderstreept honingdrank het groeiende hersenbreker van inbraak van cryptocurrency – den technologie evolueren het niettemin alhoewel erop haalbaar ingevolge figuurlijk bedragen bij pikken inbegrepen weinig gevolgen.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]