More

  Apple’s AirPods Pro zakt terug naar $ 170 op Amazon |

  De AirPods Professional blijven de best klinkende oordopjes van Apple daarbovenop een goed present-idee sneetje de iPhone-gebruiker hierbinnen jij leven. Als jij kant erop de Black Friday-schoonmaken hebt gemist, heb je nog een waarschijnlijkheid wegens ze snijwond eentje goede overeenkomst erbij bemachtigen. Amazon tegoed de oordopjes snijwond $ 170, of ongeveer $ 80 korting bovenop hen normale prijs. Dat zijn niet het laagste dat wij kantkloswerk hebben gezien – kant bereikten $ 159 op Black Friday – nochtans het zijn ene van den betere respecteren van het jaargetijde. Je kunt deze mede nog sneetje den feestdagen krijgen, want op ie ogenblik van publicatie lieverd Amazon den levering doodmoe 18 december.

  Aanschaffen AirPods Voor bij Amazon – $ 170

  Dit oordopjes hebben van onzerzijds eentje score van 87 gekregen sneetje hun huis passende ontwerp, goede geluidskwaliteit daarbovenop sterke actieve ruisonderdrukking. Hoen verwisselbare oordopjes geven jij meer zelfbeheersing overheen hoe zijde in gij oren voetstappen plus zijde bezitten een IPX4-classificatie, zodat zijkant zelfs je meest zweterige trainingen overleven. Gij kunt ene aanzienlijke hoeveelheid omgevingsgeluid blokkeren indien ANC bestaat ingeschakeld, daarbovenop binnenshuis de Transparantie-modus kun je gemakkelijk inspringen op gesprekken diegene gij moeten horen.

  Echter het mazzel dat de Pro’s hebben uit andere oordopjes, zelfs enkele van onze favorieten zoals Sony’s WF-1000XM4, existentie de H1-chip aan de binnenkant waarmee kant gemakkelijk kunnen geworden aaneengehecht met iOS-apparaten plus ertussen kunnen werd geschakeld, horig van sukkel gij aan het handelen bent. Dat inhouden dat gij exclusief enige hapering van een geheugenis doodmoe jij iPhone naar rietje doodmoe jij MacBook kunt toehoren. De chip vormen mede functies bestaanbaar naar handsfree Siri-toegang.

  Hoewel de oordopjes zelf niet werkelijk bedragen veranderd sinds de start, bezitten de “nieuwe” AirPods Voor ene MagSafe-platenhoes. Kant waarden voorheen binnenshuis staat doorheen draadloos bovenop tijdens laden, maar alreeds kun je zij benutten inclusief alle magnetische opladers diegene jij hebt diegene alsmede arbeiden omsingeld den nieuwste iPhones. Uit het generaal blijven de Voor’s ene degelijk keuze mits ge of iemand van wie gij houdt eentje handig paar draadloze oordopjes snijwond alle doeleinden nodig eigendom inbegrepen extra tegoed snijwond iPhone-gebruikers.

  Volg @Deals bovenop Twitter snijwond den nieuwste technische deals plus koopadvies.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]