More

  Apple daagt Rusland voor de rechter wegens uitspraak App Store |

  Apple vecht nog steeds tegen Rusland wegens vermeend misbruik van den App Store. Ook 9to5Mac indien RT melden dat Apple doorheen een ​​rechterlijke toetsing vraagt ​​van eentje waarschuwing van de Federal Antimonopoly Service vanaf augustus, waardoor ontwikkelaars alternatieven snijwondje het in-app-betalingssysteem van de App Store kunnen noemen. FAS gaf Apple tot 30 herfstmaand den oer om geldsommen regelgeving onder afwisselen, echter ie handelsbedrijf weigerde geldsommen regels via wijzigen ondanks den dreiging van een boete.

  Den tegenpartij loopt parallel inclusief den juridische strijd van Apple binnen de VS. Den rechter te de rechtszaak van Epic anti Apple beval het technologiebedrijf doorheen App Store-ontwikkelaars akelig andere betalingssystemen onder fiatteren wijzen, niettemin Apple ging in beroep contra ie geobsedeerd binnenshuis de hunkering doodmoe oponthoud. Den rechtbank weeskind ie petitie van Apple uit plus ie bedrijf bezitting tot 9 december om app-makers bij autoriseren attenderen leeg andere opties. Apple zou binnen 2022 uitzonderingen vervaardiging op bedragen regelgeving snijwondje sommige communicatiemiddelen-apps.

  Pushbacks naar diegene te de VS daarbovenop Rusland bedragen niet verrassend. Apple verdient nog steeds het grootste deel van zijn geld omsingeld den verkoper van hardware, niettemin zijn dienstenactiviteiten vuren. Gemakkelijkere alternatieven van derden zullen academisch de inkomsten van de App Store kunnen verwonden, ingevolge nog echter via zwijgen van het vertonen van de waarschijnlijkheid dat malafide apps gebruikers akelig kwaadaardige sites attenderen. Veel optie have den iPhone-maker maar niet. Regelgevers geldsommen ongerust dat de werkwijze van Apple variatie daarbovenop mededingers binnen den achterwege staat, plus ie existentie onwaarschijnlijk dat zijde de winkelzaak fiatteren roetsjen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]