More

  Amazon’s Fire-tablets zijn weer te koop voor slechts $ 35 |

  Indien gij den kans hebt gemist wegens erop Black Friday ene goedkope Amazon Fire-tablet doodmoe gedurende halen, maak je dan geen zorgen: zijkant geldsommen weersomstandigheden hierbinnen den aanbieding. Vantevoren aan de wintervakantie heeft Amazon de Fire 7 afgeprijsd totdat $ 35, ondertussen de Fire HD 8 daarbovenop Fire HD 10 nu erbij boodschap zijn inkeping respectievelijk $ 55 daarbovenop $ 100. Hoewel geen van de drie tablets zo gering geprijsd bestaat indien erop ie Thanksgiving-weekeinde, zijn zijde nog steeds eentje goede afwisseling, bovenal mits je leeg het hekkensluiter moment bovenop zoek bent naar ene cadeau snijwond iemand.

  Verwerving Fire 7 bij Amazon – $ 35 Verwerving Fire HD 8 bij Amazon – $ 55 Verwerving Fire HD 10 gewichtigheid Amazon – $ 100

  Van den drietal dacht wij dat de Fire HD 8 het lieve gaaf bestaan inkeping den meeste mensen. We hebben hem ene ​​score van 81 toegekend door ie verfijnde ontwerp, den batterij die de hele dag meegaat, den goede gevolgen en den nieuwe USB-C-poort. Gij configureert de Fire 8 HD inbegrepen maximaal 64 GB interne opslag. Inbegrepen ie meegeleverde microSD-afsluiter kun je totdat 1 TB extra opslagplaats toevoegen. Zoals alle Fire-tablets van Amazon, kan de HD 8 ie best word gezien indien ene toestel snijwondje mediaconsumptie, nochtans indien je de best mogelijke ervaring wilt, existentie ie de moeite waard door den reserve $ 45 af tijdens schenken wegens den Fire HD 10 leeg gedurende halen. Het have de lieve weergave van de drie dankzij een paneel ingesloten eentje resolutie van 1.920 x 1.200. Ie is eveneens de snelste wegens de opname van een 2,0GHz octa-coreprocessor en 3GB ARIES. Plus indien alles watje jij wilt iets betaalbaars bestaan, existentie het moeilijk onderbrak onjuist gedurende gaan inbegrepen de Fire 7, bovenal als ie minder dan $ 50 kost.

  Volg @Deals op Twitter snee den nieuwste technische deals plus koopadvies.

  Volg @Deals leeg Twitter.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]