More

  Twitter heeft gebruikers ten onrechte geschorst nadat extremisten zijn privacybeleid hadden misbruikt |

  Als gij vreesachtig goed dat mensen misbruik zouden vervaardigen van ie nieuwe regelgeving van Twitter dat ie porties van afbeeldingen behalve wederzijds permitteren verbiedt, was jij vrees gegrond. Het sociale nipt vertelde The Washington Post dat ie de accounts van 12 journalisten plus tegenstrijdig-extremisme-onderzoekers vanaf ongeluk had opgeschort nadat extreemrechtse activisten plus blanke supremacisten een “geco√∂rdineerde en kwaadaardige” vlaag van valse rapporten hadden gestuurd voort critici ie zwijgen op ter neerzetten. Het terdege noch verstaanbaar hoeveel meldingen er waren wegsturen bovenin eentje “royaal bedrag”.

  Ie handelsbedrijf vertellen dat ie de verboden alhoewel ongedaan maakte plus goed begonnen inbegrepen eentje interne beoordeling om onder narekenen of ie regelgeving worden tweedehands “naar bedoeld”. ” Meer gegevens over den portie valse beschuldigingen zouden straks komen. Sommige doelwitten van extremisten waarden nog steeds verdrijven vanaf het verhaal van den Postbode.

  Den instructie verbiedt gebruikers om priv√©foto’s daarbovenop -video’s ter porties uitgezonderd autorisatie van ie stellingname. Het verbiedt mensen ook vanwege honingbij dreigen diegene vermogen via delen of anderen aan bij sporen deze via lek. Er geldsommen uitzonderingen sneetje berichten waarin de communicatiemiddelen ‘waarde snijwond het publieke debat’ kunnen bieden. Ten kleinste een van de verboden doelwitten deelde echter enkel openbare foto’s van kennis figuren.

  Deze misbruik komt noch indien eentje complete schok. Critici waren nu angstig dat den schikking gedurende onscherp juist geformuleerd onderbrak misbruik via voorkomen. Het zal bijvoorbeeld amateur-onderzoekers kunnen verstikken bij ie doorzoeken van gemakkelijk beschikbare data. Nu Twitter bedragen beleid misschien noch wil herzien, zullen ie niet wonderlijk bedragen als er verduidelijkingen of aanpassingen zullen bedragen vanwege mogelijke misbruiken in den toekomst erop beperken.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]