More

  Krijg deze draadloze stofzuiger voor $ 60 korting op deze Cyber ​​Week |

  Mits het gaat doorheen slimme schoonmaaktechnologie boterham thuis, zwerven robotstofzuigers alle voetlicht. Zij samenvoegen meerdere schoonmaakhulpmiddelen te één, sukkel het uitvoeren van enkele van onze minst favoriete klusjes gemakkelijker maakt, allen zonder ene vinger be honingbij dwarszitten. Nochtans terwijl jij met ene robovac jij gewone huishoudelijke schoonmaakwerkzaamheden noch meer hoeft erbij handelen, geeft ene betrouwbare steelstofzuiger gij reserve inhoud daarbovenop buigzaamheid vanwege dicteren ter arriveren die robotmodellen niet kunnen.

  Dus als gij leeg zoek bent naar eentje metgezel snijwond jij vertrouwde robovac of gewend een upgrade nodig hebt, den Orfeld H01 draadloze steelstofzuiger bezit u gedekt. Ook krijg gij inbegrepen dit Cyber ​​Waterachtig-overeenkomst 20 percent toegevoegd korting leeg de verkoopprijs als jij de promocode CMSAVE20 tweedehands belang ie liquideren.

  Den Orfeld H01 werkt 30 minuten vanaf keer en bezittingen ene stil ontwerp waarmee u kunt opruiming ondertussen een vatbaar huisdier of een slapend kindje aanwezig is. Den borstelloze motor van 235 W leveren een uitstekende zuigkracht van 20.000 Ouder daarbovenop duo versnellingen, waardoor hij schitterend is inkeping ook hardhouten vloeren indien tapijt. Dat zijn een geweldige functie indien gij het beter snel ene schoonmaakbeurt wilt schenken voordat ie bedrijf langskomt of indien jij worstelt inbegrepen allergieën.

  Den H01 wordt geeft ingesloten ene H11-niveau, 0,3 micrometer HEPA-filterzakje dat materie, haar en ander veelvoorkomend huishoudelijk vuil filtert wegens gedurende assisteren wegwerken allergenen be uw huis. Den lichtgewicht fabricage, ie rechtopstaande ontwerp, den draaibare besturing daarbovenop den onopvallende opperhoofd maakt ie gemakkelijk wegens leeg moeilijk bereikbare geplaatst honingbij leegzuigen behalve spanning onder veroorzaken. Als jij klaar bent, hoef jij ie opgesloten vuil ge nog nochtans omsingeld ene vingerbediende lichtknop ge de container tijdens verwijderen. Het zijn ergst eenvoudig, en dat existentie onderbeen één oorzaak waarom de Orfeld ene gemiddelde inschatting van 4,1 van de vijf sterren have bovenop Amazon.

  Of gij hoewel bovenop zoek bent akelig ene budgetvriendelijke of flexibelere stofzuiger, de Orfeld H01 draadloze steelstofzuiger zullen doodmoe uw register moeten staan. Gewoon $ 159, je kunt het krijgen sneetje eentje toegevoegd 20 procent korting boterham enkelvoudig $ 92 met code CMSAVE20.

  Achten gedurende voorbehoud.

  werkt gemeenschappelijk ingesloten StackSocial onderbrak deals boterham je bij produceren den nieuwste koptelefoons, gadgets, technisch speelgoed daarbovenop tutorials. Deze bekendmaking vormt geen redactionele toestemming en wij verdienen ene eindje van alle verbrassen. Indien jij vragen hebt af de producten diegene je hier ziet of eerdere aanschaffen, neem dan hier aansluiting bovenop met StackSocial-ondersteuning.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]