More

  ICYMI: we bekijken de visuele vernieuwing van Android 12 |

  Dit waterig bezitten we niet enig alle Cyber ​​Slapjes-deals besproken diegene we konden vind, echter ook enkele unieke gadgets besproken. Steve Dent plus ene gediplomeerde dronepiloot toerden om het Franse platteland ingesloten behulp van den DJI Mavic 3 drone, ondertussen Terrence O’Brien speelde omsingeld den Animoog Z-app, een vervolg dat tien schooljaar in de maak is. Cherlynn Low speelde alsmede omsingeld Android 12 door het nieuwe Material You-ontwerp onder zien.

  De Mavic 3 bestaan de gemakkelijkste DJI-drone wegens erop vliegen

  Steve Dent/

  Steve Dent bracht enige tijd onderbrak inclusief den DJI Mavic 3 plus een gediplomeerde dronepiloot doodmoe ie Franse platteland onderbrak gedurende observeren waartoe het nieuwe apparaat te staat existentie. Hij meldt dat de Mavic 3 niet eenzaam de gemakkelijkste DJI-drone bestaat ingevolge gedurende fladderen, doch dat den figuurlijk 4/3-sensor plus ie dubbele camerasysteem ongelooflijke beelden maakt – plus ie bereik van 46 minuten existentie ie dubbele van den oer diegene ie vorige fotomodel kon verschrompelen. Hij testte ie standaardmodel te ie Fly More-combopakket van $ 3.000, dat trio batterijen, ene oplaadhub, een set ND-filters en een draagtas bevat.

  Steve zegt dat de camera- en videospecificaties ontzagwekkend geldsommen: de primaire camera existentie gebouwd binnen samenwerking ingesloten Hasselblad plus bezitting eentje 24 mm f/2.8-f/11 contactlens omsingeld ene kleurprofiel sneetje nauwkeurige kleuren. De videocamera vermag 5.1K absorberen inclusief 50 fps of 4K inclusief 60 fps; Steve zegt dat de grotere sensor betere gevolgen bij weinig licht, meer bijzonderheid plus een groot dynamisch bereik biedt. Er bedragen echter enkele nadelen, immers den prijs, niettemin mede dat den reserve vrijmaken die DJI beloofde (zoals ActiveTrack5 plus QuickShots) ofschoon noch beschikbaar zijn, niettemin binnen januari geworden uitgebracht. Uit ie generaal zegt Steve dat den Mavic 3 geeft, echter ie liefste existentie boterham beroepen en prosumenten.

  Google’s Material You-ontwerp levert Android 12 ene broodnodige visuele update

  Google

  Cherlynn Low wetenschap dat de vele versies van Android ene amendering van den kernfuncties een ietsje moeilijk maken, nochtans de upgrades van het besturingssysteem vervaardigen het ene verfrissende uiterst recente release ervaring en bieden meer transparantie overheen gegevens plus privacy.

  Cherlynn hield vooral van ie privacydashboard dat gebruikers informeert wanneer hun camera plus microfoon geldsommen geactiveerd, gezamenlijk met welke apps ze nodig bezitten. Android 12 eigendom evenals nieuwe indicatoren boterham wanneer den camera of microfoon actief worden tweedehands.

  Cherlynn merkte enkele aspecten op diegene haar teleurstelden, immers den standaardmanier ingevolge de Google Hulp bovenop gedurende roepen, en de verwarrende grafieken plus diagrammen binnen den accumulator- daarbovenop privacydashboards. Zij was alsmede enthousiast vanwege de audiogekoppelde haptische feedback ter pogen, nochtans kon geen apps vinden diegene dit ondersteunden. Af ie generaal zei kantkloswerk dat den visuele updates te Material You plus de verbeterde privacytools ervoor zorgden dat het ordening doodmoe een goede wijze drastisch anders aanvoelde.

  Den Animoog Z-app zijn ene was voortzetting dat tien schooljaar in beslag nam h2> Moog Animoog ZTerrence O’Brits/>Terrence O’Brits/>Terrence O’getenp Moog’s originele software-instrument dat wavetable-synthese gebruikte.

  De nieuwe release voegt maar ene derde afmeting toe aan de X/Y-as van ie oorspronkelijk: een Z-as wetsartikelen noten voorts kunnen bewegen.

  Terrence zegt dat dit de nieuwe app schlemiel meer diepgang plus ruimte aanleveren om gedurende vormen . Hij ontdekte dat bepaalde presets conventie maakten van ie extra modulatiepad onderbrak complexere plus unieke geluiden tijdens fabriceren. Er bestaan evenzeer eentje nieuwe effectensectie inbegrepen ene looper, delay, filterzakje en eentje arpeggiator, plus MPE-bijstand. Bovendien zegt Terrence dat het weer ontworpen omhulsel van de nieuwe app ie moderner plus gemakkelijker erop navigeren ontwikkelen. Argeloos testen verklaarde hij de Animoog Z ene waardige opvolger van het baanbrekende oorspronkelijk. Eentje beperkte versie bestaan beschikbaar indien gratis download, daarbovenop de volledige versie kost $ 10.

  .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]