More

  Gelekte ‘Fortnite’ Chapter 3 trailer toont een nieuw eiland en Spider-Man |

  Fortnite Chapiter 2 zijn nog echter net ten einde, echter dat weerhoudt speurders er niet van door erachter ter komen sukkel Hoofdstuk 3 zou bevatten. Zoals Kotaku vernam, deelde ie officiële Poolse YouTube-kanaal van de game kort een Chapter 3-trailer waarin tal van den geplande wijzigingen aan de Battery Royale Brawler werden onthuld. Jij kunt een opzienbarend schiereiland tegemoetzien (en nieuwe cast, waaronder Gears of War’s Marcus en Kait alsook Spider-Manspersoon – er lijkt zelfs webswingend te zijn naar jij hebt waargenomen hierbinnen Insomniac’s Spider-Man-games, ingevolge nog niettemin ter zwijgen van locaties zoals den Daily Bugle.

  Hoofdstuk 3 voegt een veel nieuwe mechanica toe daarboven nieuwe wapens en items. Je kunt sliden (via aanstaren binnenshuis den finale van chapiter 2) daarbovenop kampen opstarten voort ook gij escadrille gedurende hersteld indien items bovenop erop bergen gij kunt delegeren akelig toekomstige wedstrijden. Plus er is zelfs een zekere mate van sterrenkracht: The Foundation, ene figuur ingesloten den invloed van Dwayne Johnson, zou word overgenomen van den afsluiting van Chapter 2.

  Ie existentie niet verhelderend wanneer Chapter 3 debuteert. Epic terdege echter niet bang voort den geschiedenis gedurende oefenen plus toneelspelers voltooid Fortnite bij spades toen ie vorige chapiter ten einde liep. Hoofdstuk 2 vaart bovenop dramatische wijze be, waarbij The Foundation hielp een Cube Queen-invasie erop winnen daarbovenop ie hele eiland doodmoe geldsommen hoofd via neerzetten. Indien gij bij de voorval bleef, bleef gij watertrappelen daarbovenop had jij geen andere variatie dan erbij aborteren het zijn ie game. Het zijn verhelderend dat Epic gokt dat dit dramatische kneepje een tweede keer zal werken.

  OPZIENBAREND FORTNITE KAPITTEL 3 TRAILER GELEKT ENKEL KIJK ALS JIJ WILT. !! #FortniteChapter3 pic.twitter.com/N0SBoJaF4I

  — GalaxyBoi🎄❄️ (@DaRealGalaxyBoi) 4 december 2021

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]