More

  Fitbit’s Charge 5-tracker is weer te koop voor een recordhoogte van $ 130 bij Amazon |

  Maak jij geen zorgen mits gij ene Fitbit hebt gemist ter Black Friday-opruiming – er bedragen alhoewel enkele grote deals voort je erbij helpen te conditie via blijven via de feestdagen. Den Charge 5 zijn teruggekeerd naar eentje record-lage eerbewijs van $ 130 belang Amazon, of $ 50 erop den gebruikelijke aanplakker. Dat zou ie eentje betrouwbaar koopje kunnen maakt mits u bovenop zoek bent akelig eentje hoogwaardige, op fitness gerichte activity tracker van ene weten naam. De Inspire 2 kost honingdrank $ 60 (gebruikelijk $ 100) als gij tevreden bent ingesloten de essentie.

  Terugloop Charge 5 belang Amazon – $ 130 Aanschaffen Inspire 2 gewichtigheid Amazon – $ 60

  Den Charge 5 voldoet aan veel van den vakjes indien gij vastbesloten bent doorheen hierbinnen conditie via blijven. Den uitgebreide fitness- daarbovenop gezondheidstrackingfuncties helpen, voornamelijk als gij de geavanceerde data van Fitbit Premium krijgt. U kunt bijvoorbeeld uw trainingsprestaties optimaliseren plus inzicht krijgen in uw slaapkwaliteit. Jij kunt buitenshuis jij hartslag plus zuurstofgehalte hierbinnen het bloed alsook je stress bijhouden en je krijgt extraatjes zoals GPS, Fitbit Pay daarbovenop ene meerdaagse batterijduur.

  Er bedragen beperkingen. Fitbit deelt geen activiteitsgegevens omsingeld Apple Health of Google Gezond en gij kunt geen muziek aansturen vanaf het scherm van de tracker. Er bestaat mee den kwestie van mededingers: je kunt ene aantal genoeg alternatieven menen van bedrijven zoals Amazfit, Xiaomi daarbovenop Amazon image diegene minder kosten (minstens voorgerecht) indien gij ie behalve sukkel franje kunt ageren. Fitbit’s ervaring in het land is doch van bij, plus den verkoopprijs ontwikkelen den Charge 5 vorstelijk aantrekkelijker.

  Volg @Deals op Twitter snijwondje den nieuwste technische deals plus koopadvies.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]