More

  Bespaar $ 90 op dit biometrische opslagapparaat met een laatste kans Cyber ​​Week-deal |

  Mensen kolken zich tot de cloud boterham hoen behoeften doodmoe ie regio van gegevensopslag, echter schlemiel doet u boterham uw fysieke bezit? Mits ie gaat onderbrak persoonlijke spullen zoals uw sleutels, sieraden of onbetekenend, bedragen opslagoplossingen noch zodoende eenvoudig indien ie uploaden van gesjacher akelig internet.

  Of u alreeds leeg reis bent en ergens uw waardevolle afpingelen beschermd wilt opbergen terwijl u weg bent , of u wilt uw horlogecollectie gewend wat reserve zekerheid geven, een bewaarkluis bestaan ene waardevolle investering. Nochtans mits u bovenop zoek bent naar eentje draagbare uitkomst die noch zo ingewikkeld of groots is indien eentje traditionele brandkast, kunt u noch veel beters doen dan den TROVA Go, een discreet biometrisch opslagapparaat.

  Uitgelicht hierbinnen Fast Company, TROVA Go zijn ene fysieke opslagoplossing die uw persoonlijke bezitting beschut. Draadloos aaneengehecht erbij Bluetooth daarbovenop toegankelijk bij biometrisch scannen, zorgt den TROVA-app ervoor dat uw opslagruimte enig vermag worden geopend door gekoppelde, goedgekeurde gebruikers. Den kluis exterieur bestaan ontworpen sneetje multifunctioneel gebruik, met ene inwonende lijn die tof bestaat snijwond creditcards, cash poen, ene vape-pen plus meer, inbegrepen ene zacht leger dat zacht voldoende zijn om sieraden plus andere waardevolle onderhandelen beschermd leeg via bergen. De schreef van ie voornaamst deksel is ontworpen wegens ringen gemakkelijk vast gedurende liefkozen ter een magnetische sluiting.

  Ie existentie noch ge briljant – ie existentie alsook vervaardigd inclusief ene siliconen voltooid-vorm die aroma verbergt, opdat je het alsook kunt toepassen indien eentje draagbare container sneetje uw speciale medicijn. Daarbij existentie hij speciaal ontworpen door gemakkelijk hierbinnen eentje jaszak, achterzak of te den hand inbegrepen jij aanraden onder stappen, opdat hij heus overal honingdrank naartoe kan.

  Voeg een extra mate van veiligheid toe aan gij zwerven of elke dag dragen. Gewend $ 249,-, jij kunt de TROVA Go krijgen snijwondje slechts $ 160 via dit Cyber ​​Slap-schoonmaken. Paspoort den promotiecode CMSAVE20 toe gewichtigheid het liquideren.

  Roemen gedurende voorbehoud.

  werkt gezamenlijk inbegrepen StackSocial wegens u deals tijdens bieden overheen den nieuwste hoofdtelefoons, gadgets, technisch speelgoed en tutorials . Deze bekendmaking ontstaat geen redactionele toestemming en we verdienen ene fragment van alle verbrassen. Mits je vragen hebt over den producten diegene je hier ziet of eerdere terugloop, neem dan alhier aansluiting doodmoe omsingeld StackSocial-bijstandsregeling.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]