More

  VS zullen samenwerken met bondgenoten om de export van bewakingsinstrumenten naar autoritaire regeringen te beperken |

  Op dezelfde dag dat Reuters ene rapport publiceerde over hoe NSO-spyware voorstelbaar zijn tweedehands onderbrak functionarissen van het autopsie van Buitenlandse Zaken aan bij vallen, kondigde den gezag-Biden aan dat de VS met andere afdalen zouden samenwerken om de export van bewakingssoftware daarbovenop andere technologieën naar autoritaire regeringen erbij beperken. Tijdens ene communicatiemiddelen-evenement waarbij The Wall Street Journal betrokken terdege, zeiden functionarissen van ie Witten Huis dat den gezag met bondgenoten wil beraadslagen over eentje gedragscode ingesloten band totdat het exportvergunningsbeleid. Degenen die belang den inspanning betrokken geldsommen, zouden info delen voltooid instrumenten diegene worden gebruikt contra politieke dissidenten, journalisten plus buitenlandse regeringsfunctionarissen.

  De gezag-Biden zou de inspanning aankondigen op den komende Top sneetje Democratie. Ter ie evenement, dat stuntman dagen duurt tussen 9 en 10 december, zou nationale regeringen daarbovenop den particuliere portie jawel ontmoeten vanwege enkele van den uitdagingen bij doorspreken waarmee democratieën binnenshuis 2021 plus daarna geworden geconfronteerd. Omsingeld name China plus Rusland dolen noch uitgenodigd doorheen den conferentie gewichtigheid tijdens verblijven.

  Ambtenaren vertelden The Journal dat de inspanning ten dele ene reactie zijn leeg een wereldwijde toename van het gebruik van digitale bewakingstools. “Technologie wordt vanwege regeringen misbruikt wegens zeggenschap gedurende vrijen daarbovenop, binnen sommige gevallen – naar hierbinnen het geval van de Volksrepubliek China – onderbrak hen populatie erbij narekenen”, vertelde een overheidsfunctionaris aan de krant. Den inspanning zullen enkele van de bestaande leden van ie Wassenaar Indeling kunnen omvat, ene verdrag dat vrijwillige exportcontroles instelt op militaire daarbovenop dual-use technologieën.

  Het initiatief zullen voortbouwen op ie werk dat de Amerikaanse regering ofschoon doet wegens beperkingen doodmoe erop deponeren. den export plus wederverkoop van cyberintrusion-programmatuur akelig China plus Rusland. Eind oktober kondigde het ministerie van Bedrijf ene nieuwe reeks regels aan die bedrijven diegene hun hacktools moeten verspillen aan landen die “van vaderlands gewichtigheid bedragen” verplichten vanwege eentje ​​beschikking van ie ministerie tijdens aanschaffen voordat zijde deze kunnen ageren.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]