More

  Twitter heeft nog duizenden Chinese propaganda-accounts verwijderd |

  Sedert 2018 tegoed Twitter regelmatig den effecten bekendgemaakt van bedragen inspanningen vanwege netwerk van accounts tijdens sluiten diegene relatie bezitten inbegrepen staatspropagandacampagnes. Het bedrijf zei dat ie nog ooit 3.465 accounts bezittingen opgeschort of verwijderd die zwachteling liefhebben ingesloten acht operaties hierbinnen zes neerkomen.

  De meeste accounts zijn opgeschort ingevolge aantasting van platformmanipulatie plus spambeleid. Alle kracht diegene aan de campagnes existentie gekoppeld, is verwijderd.

  Veruit het grootste nipt van accounts dat Twitter dit keer tegoed verwijderd, terdege er ene die ‘den vertellen van de Chinese Communistische Partijtje inbegrepen band tot de behandeling van de Oeigoerse bevolking hierbinnen Xinjiang versterkte’. Het detecteerde en ondernam aktie tegenstrijdig 2.048 zulk accounts. Ie handelsbedrijf eigendom alsmede 112 accounts verwijderd die gelinkt bedragen aan Changyu Culture, ene handel dat wordt gesteund voort den regionale kabinet van Xinjiang.

  Eentje netwerken van 418 accounts waarvan word vastgesteld dat ze deelnamen aan “gecoördineerde noch-authentieke activiteiten” die den voorzitter van Oeganda, Yoweri Museveni, steunden, en bedragen partijtje van den Binnenlandse Verzetsbeweging is verdwenen. Hetzelfde gelden sneetje een menigte van 276 “noch-authentieke” accounts diegene vooral vermogen deelden bij bijstandsregeling van acties van de Mexicaanse kabinet diegene verband liefkozen inclusief politieke partijen daarbovenop volksgezondheid.

  Verschillend bezittingen Twitter 277 accounts verwijderd die de standpunten van den Venezolaanse gezag promootten. Het schorste ene app genaamd Twitter Patria, waarvan ie zegt dat mensen diegene verbonden waren omsingeld de verwijderde accounts diegene gebruikten.

  Mede bedragen 268 accounts verdwenen diegene gedurende kwader trouw rapporten indienden contra burgerrechtengroep FichuaTanzania, den oprichter plus leden en fans. Sommigen van hun twitterden voorts pro-regeringsberichten. Ten slotte zegt Twitter dat het twee series accounts bezitting verwijderd die verband liefkozen ingesloten Rusland: 16 die eentje professional-Russisch perspectief promootten te de Centraal-Afrikaanse Republiek, plus 50 die de burgerlijke Libische kabinet bekritiseerden plus de geopolitieke plaats van Rusland overmits plus binnenshuis Syrië promootten.

  Sedert ie trio klas geleden begon omsingeld het ontmaskeren van bedragen inspanningen contra staatsgerelateerde manipulatiecampagnes, heeft Twitter akelig eigen zeggen meer dan 200 miljoen tweets en negen terabyte aan daarmee aaneengehecht media verwijderd. Het handel bezittingen daad ondernomen tegen operaties be 17 landen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]