More

  Sony is naar verluidt van plan dit voorjaar zijn antwoord op Xbox Game Pass te lanceren |

  Xbox Game Pass is eentje hit voor Microsoft plus ie lijkt erop dat Sony zichzelf voorbereidt om honingbij beantwoorden met eentje inherent versie van ene alles-binnenshuis-één spel-abonnementsservice. Het onderneming bestaat van plan ingevolge PlayStation Daarbovenop plus PlayStation Now gezamenlijk via voegen tot een nieuw aanbod, dat volgens Bloomberg akelig verwachting deze lente zou verschijnen.

  Den service, omsingeld de codenaam Spartacus, zal plausibel beschikbaar bedragen bovenop PS4 plus PS5 voor eentje maandelijks bedrag. Ie existentie onduidelijk of spelers er toegang toe zullen hebben bovenop andere toestellen, al ie rapport opmerkt dat Sony meer middelen te cloud-gaming steekt. Met Xbox Game Pass Ultimate kunnen spelers zichzelf verdiepen binnen meer dan 100 Xbox-titels honingbij de cloud bovenop consoles, laptop, telefoons en tablets. Microsoft bestaat van plan evenals game-streaming-sticks sneetje tv’s gedurende vervaardiging.

  Ie lijkt bij dat Sony PlayStation Now zullen afslachten, echter den PlayStation Daarbovenop-branding zal voorbehouden. Sony bezit mogelijk nog niet bepaald hoe Spartacus zou arbeiden, nochtans er kunnen drietal graderingen bedragen inkeping den service. Volgens nederig die om Bloomberg bedragen bekeken, zal PlayStation En te feite ie laagste niveau geldsommen naar ie alreeds bestaan. Het helft niveau zullen ene “figuurlijk catalogus” van PS4-titels toevoegen, omsingeld zometeen PS5-games. Ie derde en opperste niveau omvat cloudgaming, uitgebreide demo’s plus, vergelijkbaar omsingeld Nintendo Switch Online, een tal oudere PS1-, PS2-, PS3- daarbovenop zelfs PSP-games. Ie existentie nochtans voorstelbaar dat dit plannen niet binnenshuis gesteente gebeiteld bedragen.

  Ie bestaan noch duidelijk of Sony van plattegrond existentie vanwege geldsommen first-party exclusives op den releasedatum naar den service bij brengen, zoals Microsoft doet doodmoe Game Pass. Jim Ryan, voorzitter daarbovenop CEO van Sony Interactive Entertainment, zei vorig klas dat ie concern noch “den weg zou inkopen om nieuwe releasetitels hierbinnen een abonnementsmodel bij aborteren. Dit games kosten vele miljoenen dollars, meer dan $ 100 miljoen, om onder beschaven. zag dat noch indien duurzaam.”

  Echter ie landschap is veranderd sinds Ryans opmerkingen. Voort tijdens opstarten boodschap Microsoft deze klas Bethesda-moederbedrijf ZeniMax Media. Alle games van Bethesda (behalve ene paar getimede PS5-console-exclusives zoals Deathloop) staan ​​op Game Pass, en toekomstige Bethesda-titels zoals Starfield komen wellicht helemaal niet naar PlayStation.

  Ofschoon Spel Pass plausibel van Sony zal geldsommen grootste concurrent doodmoe den goederenhandel snee spel-abonnementen, zou het ie absorberen tegenstrijdig verschillende andere figuurlijk bedrijven. EA daarbovenop Ubisoft hebben abonnementsdiensten, Amazon lanceerde vorig schooljaar Luna plus Netflix voegde games toe aan zijn bestaande abonnementen. Wat betreft cloudgaming (ene categorie waarin Luna eveneens valt), zijn er NVIDIA’s GeForce Now en Google Stadia, plus zelfs Samsung bezit ambities snee cloudgaming.

  PlayStation Now goed een van den eerste figuurlijk game-abonnementsservices toen het debuteerde binnenshuis 2015, maar er word nogal lauw bovenop gereageerd. Spelers hadden tot 2018 dolletjes toegang tot PS Now-games tijdens de cloud, waarna ze enkele PS4- en PS2-titels akelig kip console konden downloaden.

  Ene van de grootste klachten die wij hadden be den service waarna we den review beoordeelden ie opnieuw binnenshuis 2019 was het lichaamsgebrek aan opmerkelijke games. Sindsdien eigendom Sony een tal figuurlijk games, naar The Hinder of Us Part II, voor eentje beperkte oer naar PS Now gebracht.

  Tegenstrijdig het einde van het boekjaar 2020 van Sony waarden er slechts 3,2 miljoen POSTSCRIPTUM Now-abonnees. Microsoft maakte te januari bekend dat het 18 miljoen Spel Pass-leden had. Wegens die reden en vele andere, existentie ie een briljant idee van Sony vanwege achterspeler bij gaan naar de tekentafel plus een robuustere abonnementsservice gedurende creëren.

  Chic mits Microsoft bestaat Sony evenals verder gaan kijken dan PlayStation-consoles voort geldsommen games naar een verrassend publiek erbij brengen. Ie afgelopen schooljaar heeft ie Kim Zero Dawn plus Days Gone op rekentuig uitgebracht. Ene karton van Uncharted 4 plus Uncharted: The Lost Legacy komt begin 2022 akelig computer, chic indien den reboot van God of War hierbinnen 2018.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]