More

  Nieuwe Twitter-CEO is al begonnen met ‘grote reorganisatie’ |

  Na het recente vertrek van grondlegger Jack Dorsey bovenop maandag, verspilt de nieuwe CEO van Twitter, Parag Agrawal, geen tijd aan het opschudden van ie onderneming. Een rapport van The Washington Post stelt dat Agrawal vandaag een “figuurlijk reorganisatie van het concern” aankondigde, schattig exits onderbrak Michael Montano daarbovenop Dantley Davis, die onderscheidenlijk voorgaan gaven aan engineering plus vormgeving.

  Twitter bevestigde den reorganisatie aan . Een woordvoerder zei: “Parag bestaat gestructureerd leeg operationele uitmuntendheid daarbovenop het opzetten van Twitter voort bedragen doelen via bereiken; dit wendingen zijn met dat te gedachten gemaakt.” Den wendingen omvat de overgang akelig een “General Manager-prototype” voor teams te de product- daarbovenop technologieorganisaties, wat inhoudt dat één individu ie arbeid in die divisies leidt. “Dit zou onzerzijds in staat gesteld doorheen meer cross-functioneel ter werken en snellere, huis geïnformeerde besluitvorming bestaanbaar erbij vervaardiging”, voegde de woordvoerder toe.

  Davis tweette eerder heden ene foto van een uitwonend team plus zei: “Het ja den record van den afgelopen twee schooljaar leeg Twitter boterham mij. Bedankt aan allemaal die deze exclusief bezittingen geproduceerd. Ie bezittingen meer betekend dan woorden kunnen beschrijven.” Sara Beykpouf, diegene in het productteam van ie winkelbedrijf werkte, liet evenzo kennis dat heden hen hekkensluiter dag op Twitter zullen bedragen, ofschoon ie noch manifest existentie of deze ter maakt bezitting omsingeld de reorganisatie.

  The Post meldde dat volgens ene bedrijfsbreed e-mail die ie eigendom behaald, zal Montano plus Davis contra ie einde van het klas (d.w.z. dit maand) vertrekken. Ie gaf alsmede aan dat den “herschikking voornamelijk van invloed lijkt gedurende geldsommen doodmoe de consumenten-, inkomsten- daarbovenop kerntechnologiedivisies van ie onderneming, diegene onderscheidenlijk zou geworden aangestuurd vanwege Kayvon Beykpour, Bruce Falck en Nick Caldwell.”

  Naderhand waargenomen, er ronddwalen indicaties dat er figuurlijk wendingen aan den gangpad dolen gewichtigheid ie handelsbedrijf. Te een reeks tweets diegene gisteren wegens het Investor Relations-account van Twitter geldsommen afzenden gedurende de Handelsbank of America Securities 2021 Leveraged Finance Conference. Het team zei binnenshuis ie chic: “We kunnen sneller handelen daarbovenop beter tenuitvoerleggen. Wij zou onzerzijds samenbrengen doodmoe dezelfde doelen, dezelfde statistieken en hetzelfde arbeid. Doch wij aanvaarden dat Parag onzerzijds vermag helpen sneller beslissingen gedurende nuttigen en duidelijker onder geldsommen af wetsartikelen beslissingen worden genomen.” vervaardiging zit.”

  Wij dacht dat wij de juiste tactiek hebben daarbovenop Parag zou voortbouwen bovenop den metterdaad sterke ondergrond diegene Jack gebouwd door onzerzijds hierbinnen staat via pretenderen sneller gedurende werken en nog beter voltooid erbij voeren. $TWTR

  — Twitter Investor Relations (@TwitterIR) 2 december 2021

  Update (03/12, 15:24 ET): Dit bulletin existentie bewerkt doorheen eentje ​​mededeling doodmoe erop verwerken plus kleinigheden van Twitter die binnenkwamen nadat het novelle terdege gepubliceerd.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]