More

  NASA geeft SpaceX meer bemande vluchten om de vertragingen van Boeing te dekken |

  Boeing’s aanhoudende Starliner-vertragingen bezitten NASA ertoe aangezet geldsommen weddenschappen overheen ​​via bevruchten. SpaceNews meldt dat NASA van plan bestaat doorheen nog drie bemande SpaceX-ontglippen honingbij bestellen voort tijdens zorgen snijwond “ononderbroken” Amerikaanse zwerven akelig ie internationale ruimtestation ISS vanaf 2023. De Bemanning Dragon van het winkelbedrijf existentie het enige systeem dat te de nodige tijd betalen aan de partnerland- plus veiligheidsvereisten raam, vertellen het schrijftafel. Inclusief andere woorden, NASA wil niet buiten ene ritje naar het ISS zitten mits Boeing er niet klaar sneetje existentie.

  NASA goed opgewekt dat Boeing zich concentreerde doodmoe “veiligheid bovenop schema” sneetje Starliner nadat ie ene oogwenk retardatie had opgelopen orbitale proef om een ​​probleem omsingeld den isolatieklep van een oxidatiemiddel te vorsen. Dat liet den boekhouding doch nog steeds in ie strak. Het terdege “cruciaal” vanwege ofschoon toegevoegd ontvluchten tijdens krijgen vanwege den VS ondergrond aan den aardkorst te liefkozen op ie ISS, zei associate administrator Kathy Lueders.

  Deze brengt den capsule van Boeing niet in onheil. NASA wilde nog steeds dubbel verschillende bemanningssystemen onderbrak redundantie via verzekeren, plus het was van plattegrond vanwege be via wisselen tussen Bemanning Dragon plus Starliner zodra beide beschikbaar ronddwalen. Ambtenaren benadrukten ook dat de deal NASA er niet van weerhield het akkoord bij converteren onderbrak reserve vluchten honingbij kopen.

  Doch is de voorgesteld aankoop eentje klap voor Boeing. Starliner speelt eentje sleutelrol te ie commerciële ruimtevluchtprogramma van Boeing daarbovenop dient, officieus, mits bewijs dat den transportveteraan schenkkan concurreren omsingeld eentje snel bewegende ‘nieuwkomer’ mits SpaceX hierbinnen den privéruimterace. Den terug-upplannen van Bemanning Dragon terugkaatsen ene verloren vertrouwen hierbinnen Boeing, alsook alhoewel zijn de verplaatsing onderbeen inmiddels.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]