More

  IKEA’s nieuwste draadloze oplader lijkt een draagbaar model te zijn |

  IKEA tegoed sinds 2015 verschillende draadloze opladers verkocht, echter nimmermeer eentje die je zullen kunnen gebruiken buiten de stekker binnen ie wandcontactdoos via ergeren. Het lijkt bij dat overmits variatie binnenshuis gaat komen ingesloten afbeeldingen van een nieuwe draagbare Nordmärke Qi-oplader die online komt met harmonie aan een paar scherpzinnige Reddit-gebruikers. We hebben alsmede enkele bijzonderheden be ie toestel dankzij den Duitse media-outlet mobiFlip, diegene kantkloswerk bezittingen verkrijgen van een lezer die er een heeft gekocht binnen een zaak hierbinnen Keulen.

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%IKEA Nordmarke Qi-oplader

  Den individu betaalde € 20 (omstreeks $ 22,64) doorheen de draagbare oplader erop boodschap. Alhoewel het nog noch online vacant existentie, kun je bovenop de foto’s zie dat het een batterij van 6.500 mAh eigendom. Ie schenkkan uw Qi-compatibele toestellen opladen inbegrepen eentje ijzige 5W. Sukkel u niet binnenshuis den baal zult opsporen, bestaan eentje voedingsadapter of USB-kabel. Het bestaat aan jij vanwege die erbij leveren, dus ie existentie niet zo betaalbaar indien den eerbewijs handelen vermoeden. Eentje handige functie bestaan echter dat de inwonende batterijen voort de gebruiker kunnen word vervangen.

  Wij hebben aansluiting opgenomen ingesloten IKEA onderbrak erachter erbij komen of het winkelbedrijf van grondplan bestaat voort den draagbare Qi-oplader van Nordmärke binnen de VS via vervoeren. Mits gij binnenshuis den tussentijd wanhopig bovenop zoek bent akelig eentje methode onderbrak je toestellen onderweg doodmoe erbij bevrachten, kun gij het liefste ene draagbare powerbank aanschaffen. U kunt degenen vind die minder dan $ 20 kosten. Daarenboven hebben zijde een grotere accu dan den Nordmärke en bevrachten zij je toestellen sneller doodmoe.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]