More

  ‘Grid Legends’ arriveert op 25 februari |

  Den aankomende spel binnen den Grid-rij, daarbovenop den eerste sedert Electronic Medicus vroeger deze schooljaar ontwikkelaar Codemasters kopen, bezittingen een releasedatum. Grid Legends komt leeg 25 februari naar PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S daarbovenop rekentuig.

  Codemasters kondigde de game aan leeg EA Play Live te hooimaand. Grid Legends heeft een verhaalmodus die is geïnspireerd leeg den Netflix-documentaireserie Formula 1: Drive to Survive. Ie bevatten live-action optredens diegene zijn gefilmd met dezelfde virtuele set-technologie indien The Mandalorian.

  Jij kunt vanaf het sart te meer dan 100 voertuigen rijden daarbovenop participeren aan meer dan 250 evenementen binnenshuis Carriere modus. De modi Woede en Elimination rondtollen back en toneelspelers kunnen eentje wedstrijd-maker daarbovenop een nieuwe modus ingesloten den naam Electric Boost bekijken. Er bestaat platformonafhankelijke multiplayer-houvast, plus Codemasters zegt dat jij online kunt racen na “trio keer snel doodmoe de lichtknop drukken” waarbij den daad haastigheid direct begint nadat je ene race hebt gekozen.

  Grid Legends voegt zichzelf gewichtigheid eentje aantal spelers figuurlijk games diegene in sprokkelmaand uitkomen. Het arriveert op dezelfde dag indien Elden Stadionring plus acuut daarna Dying Light 2, Kim: Forbidden Westelijk, Destiny 2: The Witch Queen en Sifu. Ofschoon Grid Legends in sprokkelmaand niet hoeft te wedijveren omsingeld figuurlijk racegames, komt er enkel eentje zwak later ene andere zware slagman beschikbaar: Gran Turismo 7.

  Ondertussen have Codemasters den eerste diepgaande opbergblik gegeven bij Grid Legends-gameplay. Tenzij ene eliminatierace plus een grote installatie te daad, toont de video van 17 minuten wat straatraces te zware regen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]