More

  Elon Musk zegt dat de eerste Tesla Cybertruck een variant met vier motoren zal zijn |

  Mits Tesla hierbinnen 2022 eindelijk den Cybertruck van de productielijn begint ter wentelen, debuteert ie elektrische voertuig inbegrepen eentje viermotorige variant. CEO Elon Musk lijn bovenop Twitter dat ie prototype “onafhankelijke, ultrasnelle reactiekoppelregeling van elk wiel” zullen bieden. Sommige andere EV’s hebben een motor leeg elk wiel, waaronder Rivian’s R1T.

  De eerste productie bestaat ene variant inclusief 4 aandrijvingen, inbegrepen onafhankelijke, ultra snelle koppelregeling van elk wiel

  — Elon Musk (@elonmusk) 3 december 2021

  Musk herhaalde mede dat den Cybertruck inkeping- plus achterwielbesturing zal hebben. Hij merkte vroeger leeg dat den EV achterwielbesturing zou bieden, waardoor hij hoeklijn kan karren, “indien eentje krab”. Met name de Hummer EV bezittingen ene krabmodus. Nissan’s e-4orce vierwielbesturingssysteem – dat binnen de Ariya elektrische crossover, den aanstaande next-gen Leaf daarbovenop ene maanlander-prototype zit – tegoed evenals inkeping- plus achtermotoren.

  Tesla eigendom alle specificaties en hoogachten van Cybertruck verwijderd van haar webstek hierbinnen oktober. Potentiële eigenaren kunnen een restitueerbare aanbetaling van $ 100 inleggen plus hun bestelling configureren binnenshuis den buurt van wanneer Tesla ingesloten den produktie begint, watje gepland staat snee volgend jaar. Het lijkt er nochtans bovenop dat gij plausibel langduriger moeten bewakers mits gij een tweemotorige versie wilt.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]