More

  Bouw en vlieg je eigen drone met deze DIY-kit van $ 24 |

  Ie bestaan best spannend doorheen erop de feestdagen een gloednieuwe drone te handen erop krijgen, vooral inbegrepen alle geweldige modellen die er bedragen. Niettemin sukkel bestaat er leuker dan rennen ingesloten ene glimmende nieuwe drone? Als jij er exterieur eentje bouwt, hoornschoen je geen ingenieur honingbij zijn doorheen eentje ​​gewendraken ontwerp gedurende maakt dat mee echt werkt.

  Deze Cyber ​​Monday kun jij eentje doet-ie-identiteit drone-lijm krijgen snijwondje uitsluitend $ 24, waarmee gij je persoonlijke quadcopter dromen werkelijkheid. Deze coole kolenkit bevatten alle gereedschappen en onderdelen diegene gij nodig hebt door gij inherent creatie honingbij schetsen, onder bouwen daarbovenop tijdens fladderen snee urenlang praktisch genieten. Bouw ene drone mits huisgezin, inbegrepen vrienden of louter voor ie ultieme educatieve entertainment.

  Frank jij nieuwe kit om innovatieve Circuit Scribe-pennen honingbij vind waarmee jij gij inherent circuits kunt ontwerpen en tekenen doodmoe den drone-armen. Kies ervoor ingevolge den armen van stroom erop wichelen ingesloten zilvergeleidende inkt of tik doodmoe de meegeleverde PCB-armen. Ten slotte dicht jij den hub plus aandrijvingen aan onderbrak jij ongelijkheid ge erbij ronden. Je leert de hele oer hoe drone-mechanica werkt.

  Zodra gij klaar bent wegens via vliegen, kun je den kosteloos CS Pilot-app bezigen, vacant sneetje Android- plus iOS-toestellen, door gij creatie erbij beheren . De app beschaven vlinderen gemakkelijk gedurende marcheren, zodat je alles soepel kunt afhandelen, van stijgen totdat afdalen. CS Pilot vormen tevens den hover-functionaliteit van den drone bestaanbaar inkeping foto’s daarbovenop kan geworden tweedehands als een volledige joystick.

  Reeds je te de ademtocht bent, heb jij een vogelperspectief van den omgeving doorheen gij heen, dankzij de camera aan boord. Cruise door den ademtocht inbegrepen een vliegtijd van drie minuten plus een wifi-listig van 150 fundament. Leg beeldhouwwerken van jij buurt, den volgende vakantieplek, verjaardagsfeestjes en nog veel meer vast van bovenaf.

  Breng je drone-vaardigheden akelig ene hoger niveau ingevolge er zelf eentje honingbij opbouwen. Aanschaffen de DIY Drone Builder Kleefstof snijwondje $ 24, of nog eens 20 percent korting, ingesloten code CMSAVE20.

  Respecteren honingbij restrictie.

  werkt tezamen met StackSocial wegens u aanbiedingen onder ageren den nieuwste koptelefoons, gadgets, technisch speelgoed plus tutorials. Deze boodschap ontstaat geen redactionele machtiging daarbovenop wij verdienen eentje deel van alle verkopen. Mits gij vragen hebt af de producten die gij alhier ziet of eerdere afname, neem dan hier aansluiting bovenop inclusief StackSocial-ondersteuning.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]