More

  Bekijk de kerstversieringen van het Witte Huis op Google Street View |

  Je kunt nu eentje rondleiding krijgen door de zalen van ie Witte Beter, versierd ingesloten kerstbomen plus andere decoraties diegene bij het jaargetijde passen, virtueel tenminste. Bijna tien klas geleden voegde Google voor het aanvankelijk den officiële residentie van de president van de Verenigde Staten toe aan den geplaatst die je doodmoe Street View kunt opzoeken. Doch ofschoon kunt u een virtuele stembuiging voort het pand maken door tijdens aanstaren hoe de gelegenheid bestaat ingericht.

  iDeze kapitaal bestaat noch beschikbaar door uw privacyvoorkeuren. Arbeid hier uw instellingen bij en laad de pagina opnieuw door deze te bekijken.

  Het persbureau van de First Dame vertellen eerder dat den gezag dit jaar interactieve kijkervaringen zal lanceren voor de decoraties van ie Witten Beter. Ongeacht den 360-graden Street View-ervaring is er alhoewel een ‘Holidays at the White House’-tour beschikbaar bovenop de mobiele en rag-apps van White House Experience. Volgens The Hill bedragen rondleidingen ingevolge 1600 Pennsylvania Ave. nu noch beschikbaar snijwond ie gehoor onderbrak de COVID-19-pandemie, dus deze virtuele ervaringen bedragen misschien den enige wijze wegens ene ​​vleugje leeg gedurende vangen van den decoraties snijwond den feestdagen.

  Het Witte Beter is enkel eentje van den vele historische plaatsen diegene gij honingbij Street View kunt opzoeken — er existentie onder andere ook het Palacio de lade Moneda binnenshuis Chili, de Taj Mahal, den piramides van Gizeh, het paleis van Versailles plus ie Colosseum. Als jij nog steeds niet kunt (of noch wilt trekken), zullen eentje virtuele trektocht of stuntman eventueel voldoende geldsommen onderbrak je voorlopig honingbij opbeuren.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]