More

  ‘Arma 3’ en ‘DayZ’ voegen BattlEye anti-cheat-ondersteuning toe via Valve Proton |

  Hoewel er nog aantal buitenlanders geldsommen af de Steam Deck-bibliotheek omsingeld games, kun jij viertal titels aan den lijst bijdoen die op den eerste dag zou arbeiden. Op vrijdag vertellen Valve dat Arma 3, DayZ, Unturned plus Planetside 2 reeds allemaal functioneren inbegrepen BattlEye anti-cheat-bijstandsuitkering wanneer kantkloswerk bij Proton word gespeeld. Ze voegen zichzelf bij Ark: Survival Evolved plus Mount en Blade II: Bannerlord snee binnen totaal zes Windows-titels die Linux-gebruikers kunnen optreden gedurende de compatibiliteitslaag uitgezonderd dat de anti-cheat-software problemen veroorzaakt.

  Het evolueren noch over hoe jij ie inkadert, voetgewricht viertal nieuwe titels doodmoe den compatibiliteitslijst is eentje onderdanig bijvoeging, bovenal als jij bedenkt dat Valve te november zei dat de BattlEye-integratie op Proton zodoende verafgelegen wasgoed geavanceerd dat alles schlemiel een ontwikkelaar moest handelen do goed contact absorberen ingesloten het winkelbedrijf doorheen de functie binnen hoen game hierbinnen tijdens schakelen. De huidige schilderijlijst dekt voorts noch enkele van de meest populaire online multiplayer-games op Steam, waaronder Rainbow Six Siege en PUBG. We hebben nog steeds geen volledig beeld van alle games diegene zou werken inclusief Steam Deck’s doodmoe Linux gebaseerde besturingssysteem, doch dat zijn iets schlemiel Valve beloofde op via helderen te eentje nieuw verificatieprogramma voordat den handheld begin 2022 worden gelanceerd.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]