More

  Amazon’s Kindle is te koop voor $ 55 met drie maanden Kindle Unlimited |

  Indien jij de banier e-reader van Amazon hebt gemist waarna deze op Black Friday snijwond $ 50 bij aanschaffen inderdaad, heb gij nog een kans ingevolge hem snijwondje minder erop terugloop. De gewone Kindle is weer honingbij koop snijwondje $ 55, plus jij krijgt er drietal maanden Kindle Unlimited bij. Ie zijn eventueel schlemiel duurder dan een slap geleden, maar den toegevoegde premie van Kindle Unlimited maakt den deal ene ietsje zoeter – en jij krijgt het toestel nog steeds snijwond $ 35 minder dan normaal.

  Boodschap Kindle belang Amazon – $ 55

  Amazon have de Kindle in 2019 geüpdatet daarbovenop wij gaven hem ene ​​score van 91 toen wij de e-reader beoordeelden. Ie basismodel gaf den Paperwhite van den vorige mensenleven eentje bestorming boterham geldsommen geld dankzij het nieuwe verlichte display omsingeld beter tegenstelling plus ie kleinere, slankere ontwerp. Het wordt evenzo toeleveren inbegrepen 8 GB warenhuis, sukkel voldoende gelegenheid is snijwondje duizenden titels.

  De verschillen tussen den standaard Kindle plus den nieuwe Kindle Paperwhite zal duidelijker zijn, daarbovenop zijkant zouden den laatste kosten moeten bepaalde $ 140. Het 300ppi-scherm van den nieuwe Paperwhite bestaat iets groter plus 10 percent helderder, plus het tekkelen van pagina’s zou circa 20 procent sneller zijn. Ie duurdere fotomodel eigendom tevens Audible-bijstand, zodat gij akelig audioboeken kunt beluisteren mits je een Bluetooth-oortelefoon hebt aangesloten, en het existentie evenals waterbestendig.

  Indien je tenzij die toegevoegd voordelen kunt leven, ie bestaat moeilijk wegens de vaan Kindle onder verslaan mits dit leeg deze wijze binnenshuis de schoonmaken bestaat. Het zal eentje goede kousenvuller geldsommen inkeping de boekenliefhebber te gij leven, of eentje handige zweem als je van grondplan bent wegens te ie nieuwe schooljaar meer via gaan aflezen. En ingesloten Kindle Unlimited snijwond een paar maanden krijg je buiten toegevoegd kosten toegang tot duizenden titels wegens doodmoe gij geduld honingbij oplezen. Vasthouden er rekening ook dat het seizoenkaart worden verlengd tegen het standaardtarief van $ 10 vanaf maand nadat den eerste drietal maanden geldsommen voorbij.

  Volg @Deals leeg Twitter sneetje den nieuwste technische deals en koopadvies.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]