More

  Activision Blizzard heeft geen rol bij de Game Awards 2021 |

  Het voortdurende schandaal van intimidatie leeg de baan van Activision Blizzard vermag effecten hebben sneetje eentje van den grotere mediamogelijkheden. Te den nasleep van eentje Washington Post-rapport dat vragen opriep overheen den betrokkenheid van Activision Blizzard belang den Spel Awards 2021, bevestigde fabrikant Geoff Keighley dat den uitgever geen pennendoosje zullen performen bij den show behalve den nominaties diegene vanwege influencers plus communicatiemiddelen ronddwalen gekozen. Er zijn nergens “mogelijkheid” snijwondje misbruik plus vreesaanjaging, zei Keighley.

   Hij voegde eraan toe dat den industrie moest “samenwerken” vanwege eentje ​​meer inclusieve ruimte via creëren inkeping ie beschaven van games. Den focus liggen volgens den oprichter op het feesten van games plus den mensen die zijkant hebben gemaakt. Keighley zei alhoewel dat Diablo IV plus Overwatch 2 niet zouden verschijnen onder den indiening.

  Het existentie niet duidelijk of ie schandaal ene directe impact had doodmoe de aanwezigheid van Activision, doch ie bestaat ene contrast ingesloten 2020. Toen gebruikte ie nering den Spel Awards ingevolge Call of Duty: Black Ops Cold War’s eerste jaargetijde van Battle Royale-materiaal ter tentoonspreiden.

  Er blijven maar vragen. Ie uiterst opvallende zijn dat ie adviespanel van de awards Activision Blizzard-voorzitter Zeerob Kostich omvatten. Den uitgeverij heeft technisch waargenomen nog steeds enige zeggenschap leeg het evenement, evenzo alreeds dicteerde ie binnen de praktijk niet tal van de voorstelling. Keighley vertelde den Postbode dat de organisatoren van de vertoning “intact was moesten bedenken” overheen hoe zij verder moesten gaan – keurig als Microsoft en andere industriepartners, tegoed ie Spel Awards-team nog geen beslissing genomen af de langetermijngevolgen (mits present) boterham Activision’s problematische cultuur leeg de parcours.

  #TheGameAwards zijn ene oer van viering inkeping deze industrie, de grootste vorm van entertainment erop wereld.

  Er bestaat geen plek snee misbruik, vreesaanjaging of roofpraktijken hierbinnen welk handelsbedrijf of welke burgers dan evenzeer.

  — Geoff Keighley (@geoffkeighley) 4 december 2021

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]