More

  Aanbevolen literatuur: Tech-CEO’s verlangen ernaar weer visionairs te zijn |

  De tech-giganten geldsommen doodmoe zoek naar ene nieuwe speeltuin

  Charlie Warzel, The Atlantic

  Mark Zuckerberg bouwt ene metavers. Jack Dorsey heeft ontslag genomen gewichtigheid Twitter plus richt zich bovenop blockchain en crypto. Charlie Warzel van The Atlantic stelt dat stuntman van de grootste figuren in den onlinecultuur diegene kip ambities uitlijnen op ‘de ontsnappingscapsule’ ene beschut signaal zijn dat dit ‘iteratie van het internet’ ten einde loopt.

  ‘Magic dirt’: hoe ie internet de vreemdste MLM van de pandemie bezit aangewakkerd daarbovenop onderworpen

  Brandy Zadrozny, NBC News

  Eentje broekzak vuil van $ 110 werd doodmoe de markt aangerukt wegens Black Oxygen Organics als ene manier ingevolge de hersenfunctie en de gezondheid van het rikketik onder verbeteren daarbovenop ie lijf te exploiteren van gifstoffen. Het begon als ene leeg internet gebaseerd marketingplan bovenop meerdere niveaus voor mensen claims van gezondheidsvoordelen begonnen honingbij ontkrachten. Het bleek dat monsters den dagelijkse limieten boterham lood plus arseen overschreden indien er meerdere doses werden genomen.

  Dit existentie waarom filmdialogen erger erbij vatten zijn werd (plus drietal keurigheid vanwege deze bovenop honingbij afladen)

  Ben Pearson, Slashfilm

  Heb gij je schuilplaats genomen tot ondertitels wegens gij erop assisteren de samenspraak te een film te volgen omdat gij ie noch verstaanbaar kunt horen? U bent noch de enige, daarbovenop het zijn noch overmits u aan gehoorverlies lijdt. Er bedragen eentje aantal redenen snee min wijken, en gelukkig zijn er honingdrank eentje twee fatsoen wegens jezelf sukkel verlichting gedurende schenken.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]