More

  Wetenschappers beschrijven een minuscule, gesmolten metalen exoplaneet in ongekend detail |

  Wetenschappers geworden steeds huis binnen het kenschetsen van exoplaneten, plus dat leidt totdat verrassende ontdekkingen. Naar Reuters meldt, tegoed een ingevolge DLR geleid team vastgesteld dat den relatief nabije (31 lichtjaar) planeet GJ 367b aanzienlijk kleiner bestaan dan de bodem ingesloten eentje middellijn van 5.592 mijl, echter auteur bestaat dan de wereld – ie existentie ongeveer zo sluit als ijzer, plus 86 procent van de planeet bestaat geproduceerd van ie metaal. De planeet lijkt meer leeg Mercurius dan de thuiswereld van den mensdom.

  GJ 367b bestaat zeker noch bewoonbaar. Het is dientengevolge dicht bij zijn gastheer rode dwergster dat ene werk onderbeen 7,7 uur duurt, en de uitstraling is dientengevolge diep dat ie totdat 2732 graden Fahrenheit schenkkan aankomen. Dat zijn toereikend vanwege alle metalen plus rotsen te laten ontdooien, plus zou beschut geen leven bestaanbaar vervaardigen naar we dat kennen. Ie bestaan risicoloos onderbrak aan onder verdisconteren dat er daardoor geen kolonisatiemissies zou bedragen.

  Den beoordeling op zichzelf bestaat nochtans opmerkelijk. GJ 367b zijn den minste planeet die eens tot deze detailniveau is gekarakteriseerd, plus dat zal kunnen assisteren bij ie zoeken akelig meer bewoonbare exoplaneten, ie vatten van planeetvorming plus zelfs het meten van de criteria snee bewoonbaarheid. Diegene zouden doodmoe hen onderhoudsbeurt astronomen kunnen assisteren overpeinzen of het relatief levensvriendelijke zonnestelsel zodoende sporadisch bestaan indien ie lijkt.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]